Άρχισε στο ΙΟΝΙΑΝ ΒLUE η 3η Τακτική Γ. Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

1

Με σύνθημά της “΄Ωρα Ευθύνης για την Ελλάδα” άρχισε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΜΠΛΟΥ στην Νικιάνα η 3η Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Α5

Ο περ. Σύμβουλος (Κερκύρας) της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γκουλής ενώ ξιφουλκεί από του βήματος κατά του κεφαλαίου και της Ε.Ε.

Η σεισμική δραστηριότητα αυτών των ημερών στον τόπο μας προφανώς αποθάρρυνε αρκετούς εκ των συνέδρων να επισκεφθούν το νησί μας με αποτέλεσμα η προσέλευση των συνέδρων, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της Συνέλευσης να είναι εμφανώς περιορισμένη. Τα γνωστότερα ονόματα των περιφερειών πάντως ήταν εκεί, ενώ το επίκεντρο της προσοχής μάλλον ήταν ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας κ. Τζιτζικώστας.

Α4

Ο κ. Τζιτζικώστας 4ος από αριστερά (δίπλα απ΄τον κ. Κατσιφάρα) ενώ σβήνει τη δίψα του…

Την Συνέλευση επισκέφθηκε λίγο μετά το ξεκίνημά της κι ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ό οποίος έχει προγραμματίσει επίσκεψη στις πληγείσες απ΄τον σεισμό περιοχές και συνεργασία με τους επικεφαλείς της περιφέρειας και του δήμου για την αντιμετώπιση των καταστροφών.

Α1

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής ενώ καταφθάνει στην Γ. Συνέλευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *