Εκθεση ζωγραφικής Ζωής Χαλκιοπούλου: Μια σπουδαία συλλογή!

1.αρχική

Για λίγες μέρες ακόμη (μέχρι τις 17 του Σεπτέμβρη) θα παραμείνει ανοιχτή η έκθεση ζωγραφικής της Ζωής Χαλκιοπούλου στην Αίθουσα Τέχνης “Θεόδωρος Στάμος” στον Μαρκά κι είμαι ευτυχής που έστω και κάπως καθυστερημένα, κατάφερα να την επισκεφθώ και ν΄απολαύσω τις εικαστικές δημιουργίες της που όντως μιλάνε στην ψυχή και στις αισθήσεις του επισκέπτη.

2.θεοδωρα

Εδώ μια μικτή σύνθεση έργων τέχνης, (μπροστά του Θεού και πίσω της καλλιτέχνιδας…)

Η Ζωή Χαλκιοπούλου είναι μια διακεκριμένη μοντέρνα ζωγράφος (και συγχρόνως συγγραφέας) που έχει εκθέσει έργα της τόσο σε ατομικές όσο και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στα έργα της που εκθέτει στην συγκεκριμένη έκθεση, επινόηση, υλικό και σύνθεση εναρμονίζονται σε μια ζωγραφική που δεν απεικονίζει αλλά εκφράζει, με μια ειλικρινή αθωότητα την ψυχική της διάθεση, τα συναισθήματα. Οι πλούσιες χρωματικές ευαισθησίες, αρμονικά συνταιριασμένες τονικότητες, μια αίσθηση ισορροπίας και η χρησιμοποίηση του ίδιου του χρώματος για τον καθορισμό της δομής του πίνακα, δημιουργούν ένα μοναδικό αίσθημα ρυθμού και αρμονίας.

3.μαζί

Δυό θεραπαινίδες της τέχνης η κυρίες Θεοδώρα και Ιρίνη (μ΄ αυτή την ορθογραφία το προτιμάει), που εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες. Τις ευχαριστούμε…

Σχολιάστε

  1. Ευχαριστουμε!
    Ζωη, θεοδωρα,ιρινη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *