Πνιγμός 30χρονου άνδρα στην παραλία Καλαμιτσίου

ασθενοφ.

Νεκρός μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο Νοσοκομείο Λευκάδας ο τριαντάχρονος Έλληνας  απ΄την Κοζάνη, που πνίγηκε νωρίτερα το απόγευμα στην παραλία “Πέτρα” στα “Καβαλικευτά” Καλαμιτσίου. Στην παραλία αυτή επικρατούσε ισχυρός κυματισμός σήμερα, όπως άλλωστε και σε όλες τις δυτικές παραλίες του νησιού μας και ο άτυχος άνδρας που κολυμπούσε δεν κατάφερε να βγεί απ΄το νερό, αφού τα αλλεπάλληλα κύμματα τον τραβούσαν πίσω, μέχρι που επήλθε το μοιραίο. Παρότι στην ίδια παραλία υπήρχαν περίπου δεκαπέντε ακόμη άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και γιατρός, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να τον βοηθήσουν, τελικά ο νεαρός δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Ο άτυχος συμπατριώτης μας έκανε τις διακοπές του στην Λευκάδα παρέα με έναν εξάδελφό του…

Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας και η σωρός του θα αποσταλεί στην Πάτρα για νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση.

Με την ευκαιρία δε του τραγικού αυτού γεγονότος, αναρωτιόμαστε πόσοι άδικοι θάνατοι νέων ανθρώπων θα πρέπει να συμβούν για να ληφθούν επιτέλους τα απαραίτητα μέτρα (ενημερωτικά ή βοηθητικά) ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια τραγικά γεγονότα στο μέλλον, με θύματα ανθρώπους που δεν έτυχε να γνωρίζουν την επικινδυνότητα κάποιων παραλιών μας, με τις δεδομένες καιρικές συνθήκες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *