Το “μπάχαλο” στον πεζόδρομο της αγοράς συνεχίζεται αμείωτο…

α1

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία. Έξι είναι τα μηχανάκια (κι ένα αυτοκίνητο) που είναι σταματημένα στον πεζόδρομο έξω απ΄το ταχυδρομείο, ενώ το ρολόϊ του Αη-Μηνά δείχνει εντεκάμιση. Και μην μας πει κανείς πως τα πήγαν μέχρι εκεί στα χέρια..

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ

Μπορεί να περηφανεύονται οι δημαρχιακοί πως έβαλαν τάξη στην κυκλοφοριακή αναρχία του πεζόδρομου της κεντρικής αγοράς στη Λευκάδα, μπορεί ο δήμαρχος προσωπικά να συμμετείχε ενεργά στο αστυνομικό μπλόκο (και στο σχετικό επικοινωνιακό σόου) πρόσφατα, υποδεικνύοντας στα όργανα ποιον παραβάτη έπρεπε να γράψουν, η κατάσταση όμως στον πεζόδρομο είναι ακριβώς όπως και πρώτα, για να μην την χαρακτηρίσουμε χειρότερη!

Και για να μην πουν κάποιοι πως αντιπολιτευόμαστε την δημοτική μας Αρχή και γράφουμε υπερβολές, ας αφήσουμε τον αδιάψευστο φακό να μιλήσει και να μας αποκαλύψει την θλιβερή πραγματικότητα.

Θα διευκρινίσουμε μόνο ότι όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μέσα σ΄ ένα εικοσάλεπτο σήμερα (Τρίτη 14-7-2015), περίπου στις 11:30 το πρωΐ, (εκτός του ωραρίου τροφοδοσίας των καταστημάτων δηλαδή), με εξαίρεση τις πέντε τελευταίες (της δεύτερης σειράς) που τραβήχτηκαν την αργία της Κυριακής  (12-7-2015),  λίγο πριν από τις 11:00 το πρωΐ. Γιατί και στις αργίες, κόσμο μπορεί να μην έχει ο πεζόδρομος το πρωί. Μηχανάκια (κι αυτοκίνητα) όμως πάτα έχει…

α2

Τα ίδια και λίγο πιο κάτω. Μηχανάκια παρκαρισμένα ή εν κινήσει…

α3

Ίδια η κατάσταση και λίγο παρακάτω…

α4

Στο χορό βεβαίως κι αυτοκίνητα…

α5

Οι δημοτικοί αστυνόμοι κάνουν τη βόλτα τους βέβαια, όμως όπως είδαμε, είναι μάλλον για το θεαθήναι…

α6

Γιατί τα μηχανάκια συνεχίζουν ν΄ ανεβαίνουν και τ΄ αυτοκίνητα να …κατεβαίνουν(!) κόντρα μάλιστα στο ρεύμα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *