Η δεύτερη βραδιά της χορευτικής παράστασης του “Πήγασος”

1

(Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

Με την (δεύτερη και τελευταία) χορευτική βραδιά της Τρίτης (30-6-15) που κι αυτή έγινε στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 9η Ετήσια Διήμερη Χορευτική Παράσταση του Ομίλου ¨ΠΗΓΑΣΟΣ” Λευκάδας με τίτλο “Χορέψτε δυο μου μάτια…“.

Τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου, παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων χόρεψαν μια τεράστια γκάμα παραδοσιακών χορών και εντυπωσίασαν τόσο για την χορευτική τους εκπαίδευση και απόδοση όσο και για την εντυπωσιακή ενδυματολογική τους εμφάνιση.

2

Μετά την ολοκλήρωση του χορευτικού προγράμματος, ανέβηκαν στην σκηνή -και παρατάχθηκαν με τάξη κατά τμήμα (και καθ΄ύψος)- όλα τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου και μαζί τους ο πρόεδρος Αντώνης Δουβίτσας αφού είπε λίγα λόγια για το ξεκίνημα, την διαδρομή, την λειτουργία και τους στόχους του “ΠΗΓΑΣΟΣ”, ευχαρίστησε τους δυο δασκάλους χορού και ακούραστους πρωτεργάτες της όλης προσπάθειας Δημήτρη Παπαδόπουλο και Ερμιόνη Γληγόρη, προσφέροντάς τους από μια όμορφη ανθοδέσμη, υπό τα χειροκροτήματα θεατών και χορευτών. Μετά καθ΄ένα απ΄τα χορευτικά τμήματα, έκαναν με τάξη από μια βαθιά υπόκλιση στους θεατές, ευχαριστώντας τους έτσι για την παρουσία και το χειροκρότημά τους και αποχωρούσαν.

3

Συμπερασματικά ήταν μια πολύ όμορφη κι επιτυχημένη εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο σ΄αυτούς που την οργάνωσαν, όσο και κυρίως στον όμιλο ΠΗΓΑΣΟΣ γενικότερα, για την θαυμάσια δουλειά που γίνεται στις τάξεις του.

4

Εδώ η δασκάλα Ερμιόνη με τους μαθητές της…

5

Κι εδώ η μαμά- Ερμιόνη με το …γυιό της…

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *