Συνάντηση Προεδρείου Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι.Ν. με Περιφερειάρχη Ι.Ν.

Συνάντηση Προεδρείου Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι.Ν. με Περιφερειάρχη Ι.Ν. Συνάντηση Προεδρείου Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι.Ν. με Περιφερειάρχη Ι.Ν.

Την  Παρασκευή 28-6-2024 η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από τον  Πρόεδρο Επαμεινώνδα Κατωπόδη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Σπυρίδωνα Ριγανά και την Ταμία Μαρία Χυτήρη, πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή, στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στη συνάντηση που έγινε σε θετικό και δημιουργικό κλίμα από το σωματείο μας, γνωστοποιήθηκαν οι υλικοτεχνικές ελλείψεις των αστυνομικών υπηρεσιών των νησιών, όπως η  ανανέωση του στόλου των περιπολικών οχημάτων, έγχρωμων και συμβατικών σε όλα τα νησιά, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Επιπλέον επισημάνθηκε η ανάγκη διακοπής των αποσπάσεων από αστυνομικούς των υπηρεσιών μας εκτός Περιφέρειάς μας τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στα νησιά μας καθώς και η  ενίσχυση από μόνιμο προσωπικό  και ιδιαίτερα σε περιοχές οι οποίες παρουσιάζουν αυξημένη εγκληματικότητα κατά την εν λόγω περίοδο.

Ο κ. Περιφερειάρχης  αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα το έργο που επιτελεί στα Ιόνια Νησιά σε ότι αφορά τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μας διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τις αστυνομικές υπηρεσίες των νησιών και δεσμεύτηκε για μια αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία.

Τέλος η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις επαφές με αρμόδιους φορείς σε τοπικό επίπεδο ανά νομό, για την προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Συνάντηση Προεδρείου Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι.Ν. με Περιφερειάρχη Ι.Ν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *