Συνάντηση του ΔΣΛ με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Ιωάννη Μπούγα

Συνάντηση του ΔΣΛ με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα

Επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Λευκάδας πραγματοποίησε την Παρασκευή 17/5 ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Μπούγας και είχε δίωρη συνάντηση με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας, παρουσία Δικαστικών και Εισαγγελικών Λειτουργών και των Προϊσταμένων της Γραμματείας του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Λευκάδας.

 

Στην γόνιμη συζήτηση που έγινε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γεράσιμος Γαντζίας και τα μέλη του Δ.Σ. σημείωσαν την αντίθεση του δικηγορικού κόσμου στον νέο Ποινικό Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας όπως και σε επιμέρους διατάξεις του νέου δικαστικού χάρτη. Έγινε εκτενής αναφορά στο χρονίζον ζήτημα του κτηματολογίου στην περιοχή, στο φλέγον θέμα της καθυστέρησης απονομής της δικαιοσύνης ειδικά στα πολιτικά δικαστήρια και σε βελτιώσεις που κρίνονται αναγκαίες σε συγκεκριμένα άρθρα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας ώστε να ομαλοποιηθεί κάπως η κατάσταση, όπως και στην επικείμενη αλλαγή του Κώδικα Δικηγόρων.

Συνάντηση του ΔΣΛ με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα

Συνάντηση του ΔΣΛ με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα

Ευχαριστούμε τον κύριο Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που έδειξε και ευελπιστούμε στην ταχεία αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναδείχθηκαν από την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση.

 

Παρόντες στην συνάντηση – μεταξύ άλλων – ήταν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Αντώνιος Δουβίτσας, η Γενική Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Παυλίνα Καρασιώτου, ο Αντιδήμαρχος κ. Φίλιππος Σκληρός και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Κτενάς.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *