κ. Τσίπρα, απολύεστε

κ. Τσίπρα, απολύεστε

Του Άγη Βερούτη 

Συγγνώμη, αλλά δεν σας απολύουμε εμείς οι ανάλγητοι φιλελεύθεροι, κ.Τσίπρα!

Ούτε οι επαγγελματίες δημοσκόποι που απειλούσατε με εισαγγελείς ως πριν λίγες ημέρες, ότι θα λογαριαστείτε μαζί τους μετά τις εκλογές αν δεν έβγαζαν τη δημοσκοπική εικόνα που επιθυμούσατε να βγάλουν!

Ούτε οι φυσιολογικοί Έλληνες ψηφοφόροι σας απολύουν!

Παρότι υπέστησαν πρωτοφανείς λεκτικές επιθέσεις και ειρωνείες και ύβρεις όταν δεν έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στήθος-με-στήθος με την πιο επιτυχημένη ελληνική κυβέρνηση του τελευταίου μισού αιώνα!

Εμείς, απλά σας επαναλαμβάνουμε και επίσημα αυτό που οι σύντροφοι σας σάς είπαν ανεπίσημα πλην οριστικά στην προεκλογική περίοδο με 20 μονάδες.

Δεν φαντάζομαι να πιστεύετε ότι τα δηλητηριασμένα βέλη εκ των έσω του κ. Τσακαλώτου και του κ. Κατρούγκαλου ήταν αυθόρμητες ή τυχαίες παρασπονδίες.

Με το δηνάριο Γρεβενών, τη λίρα Τρικάλων και τον Πολάκη δεν κερδίζετε εκλογές ούτε στο κέρας της Αφρικής!

Όχι στη χώρα με τη μεγαλύτερη αύξηση της ποιότητας της δημοκρατίας στην Ευρώπη το 2022, την Ελλάδα.

Αν δεν το καταλάβατε, πρώτα απολυθήκατε από το ίδιο το κόμμα σας, πριν σας απολύσει δια παντός ο ελληνικός λαός.

Ακόμα χειρότερα για σας πριν από την εσωκομματική αντίδραση είχατε απολυθεί από τα ίδια εκείνα τα συστήματα ισχύος εντός κι εκτός Ελλάδας που σας έφεραν άκοπα στην εξουσία, και σεις πιστέψατε ότι το καταφέρατε μόνος σας!

Τη συμμορία της Δραχμής, τους κρατικοδίαιτους ολιγάρχες που θησαύρισαν επί πρωθυπουργίας σας, τις υπερεθνικές ΜΚΟ με αλλότρια συμφέροντα που ήθελαν να μετατρέψουν την Ελλάδα από χώρα σε “χώρο” παντός διερχομένου, για να τη ληστεύουν για 99 χρόνια δεσμευμένη πισθάγκωνα με την υπογραφή σας.

Ακόμα και από αυτούς απολυθήκατε, πριν σας στείλει σήμερα το χαρτί της οριστικής απόλυσης ο ελληνικός λαός με την ψήφο του.

Αν αναρωτιέστε γιατί, ήταν επειδή ήσασταν ο ηγέτης της μιας χρήσης. Μόνο για την υποκλοπή του ονόματος της Μακεδονίας, για την καταστροφή της οικονομίας της χώρας, για το κλείσιμο των τραπεζών, για την εξώθηση των μικρομεσαίων στο λουκέτο.

Το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας απαλλάσσεται οριστικά από εσάς, όσες Κεντρικές Επιτροπές και εσωκομματικές διαδικασίες να σκαρφιστείτε, για να παραμείνετε βιδωμένος στην καρέκλα ενός καραβιού που οριστικά βουλιάζει.

Η Ελλάδα έχει ηγέτη, για το μέλλον, για τις μεταρρυθμίσεις, για τη δημιουργία και την προκοπή.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Μέσα από τα δικά του μάτια η Ελλάδα κοιτάζει το μέλλον της. Και το κάνει με τον εκλογικό σεισμό που σχεδόν του δίνει αυτοδυναμία με Απλή Αναλογική!

Συμπαραστεκόμαστε και στην οδύνη του Κυριάκου να σας χάσει από αντίπαλο, αλλά μεταξύ μας φταίει κι αυτός με το ανεπανόρθωτο πλήγμα που σας επέφερε την Κυριακή 21 Μαΐου του 2023, και την εντολή που πήρε από τους Έλληνες.

Εμείς πάντως, οι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι, σας ευχόμαστε ολόψυχα να μην σας χάσουμε από πελάτη αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σας βοηθήσουμε πέρα από να σας ευχηθούμε να μακροημερεύσετε στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ…

Η Ελλάδα βαδίζει πλέον ανεμπόδιστη στον δρόμο της ανάπτυξης, της συνέπειας και της σταθερότητας, ανάμεσα σε διεθνείς οικονομικές και γεωπολιτικές συμπληγάδες με σίγουρο καπετάνιο. Που τον εμπιστεύεται ξεκάθαρα ο ελληνικός λαός!

Αγαπητέ κ.Τσίπρα, καληνύχτα!

Πηγή:Capital.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *