Τσουνάμι παραιτήσεων αυτοδιοικητικών και υποψηφίων της ΝΔ!!

Τσουνάμι παραιτήσεων αυτοδιοικητικών και υποψηφίων της ΝΔ!!

Εν όψει κάλπης…

*****

Αιφνιδιαστικό τσουνάμι παραιτήσεων αυτοδιοικητικών και υποψηφίων δημάρχων της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε χθες το βράδυ κατά την λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ανατρέποντας ριζικά τα δεδομένα του πολιτικού σκηνικού.

Η αρχή έγινε με την παραίτηση (από δημοτικός σύμβουλος) του επικεφαλής της παράταξης κ. Σολδάτου, ο οποίος  σαν αιτία της επικαλέστηκε την  άρνηση της Δημοτικής Αρχής να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημά του για νέες θέσεις πάρκινγκ.

Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές::  Σχεδόν άμεσα απέσυρε την υποψηφιότητά του για δήμαρχος ο κ. Φίλιππος Σκληρός του οποίου οι (φιλικοί και πολιτικοί) δεσμοί με τον κ. Σολδάτο είναι  γνωστοί, ενώ μισή ώρα αργότερα, με ανακοίνωσή του ο κ. Βεργίνης δήλωσε πως αποσύρει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος, αφού μετά από  μια ζωή συμπόρευσης και αγαστής συνεργασίας με τον κ. Σολδάτο, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σε μοναχική πορεία προς τις κάλπες…

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και κινητοποιήθηκε άμεσα η γνωστή παρέα των φιλόδοξων και φερέλπιδων νεαρών κομματικών, οι οποίοι βέβαια ξύπνησαν αμέσως και τον ευτραφή συντονιστή τους. Έσπευσαν λοιπόν όλοι τους στην Βόρεια παραλία της πόλης, όμως ο Νικολάκης είχε πάει για ύπνο κι έτσι προς το παρόν συνεδριάζουν  σε αυτοκίνητο, περιμένοντας να ανοίξει η φυσική τους έδρα….

Οι  εξελίξεις -που προμηνύονται συγκλονιστικές και κρίσιμες για το μέλλον του τόπου- τρέχουν. Μείνετε συντονισμένοι στο ΦΟΡΤΣΑ για άμεση και έγκυρη ενημέρωση…

Ο Σχολιαστής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *