Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Λευκάδας

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Λευκάδας

Μεταβίβαση αρµοδιοτήτων του ∆ηµάρχου στους Αντιδηµάρχους και Περιοχές Ευθύνης”

 

Mε σημερινή απόφαση του δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού, με αρ. πρωτ. 165/04-01-2023, ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Λευκάδας για το υπόλοιπο της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και μέχρι 31/12/2023.

Τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι, οι περιοχές ευθύνης τους, όπως και οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες που μεταβιβάστηκαν σε αυτούς, περιλαμβάνονται στο αναλυτικό κείμενο της απόφασης που θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/3WL6t38

Επιγραμματικά:

ΛΥΓΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου – Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Τεχνικών Έργων, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Διαχείρισης Οχημάτων και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

ΓΑΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ιωάννη – Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.

ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου – Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου, Δ.Ε. Σφακιωτών και Δ.Ε. Καρυάς.

ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Λάμπρου – Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας.

ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του Δημητρίου – Αντιδήμαρχος Ύδρευσης & Αποχέτευσης

ΑΡΓΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Απολλωνίων

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη – Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας.

ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  του Επαμεινώνδα – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ελλομένου

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γερασίμου – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καλάμου

ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου – Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καστού

Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο αντιδήμαρχος κ. Λύγδας Σπυρίδων, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του δημάρχου θα ασκούνται από τον αντιδήμαρχο κ. Τσιρογιάννη Γεώργιο.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος ανάφερε: «Έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας, συνεχίζουμε συστηματικά το έργο μας, όπως αυτό εκφράζεται από τις προγραμματικές μας δηλώσεις και την υλοποίηση του ως σήμερα. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που κατείχαν ως σήμερα θέσεις ευθύνης στην διοίκηση του δήμου, και να ευχηθώ καλή δύναμη, πλούσιο και παραγωγικό έργο στους νέους συνεργάτες αντιδημάρχους, για τις καθ’ ύλην και κατά τόπο αρμοδιότητές τους. Προχωράμε απρόσκοπτα τον τόπο μας μπροστά.»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *