Π.Ε. Λευκάδας: Ευχές και δώρα του Αντιπεριφερειάρχη Α. Κτενά

Π.Ε. Λευκάδας: Ευχές και δώρα του Αντιπεριφερειάρχη Α. Κτενά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Ευχές και δώρα στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ και τις πολύτεκνες οικογένειες από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά

 

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Λευκάδας επισκέφθηκε χθες (23/12/2022) ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, όπου ευχήθηκε στα παιδιά και τους προσέφερε γλυκίσματα και δώρα, ευγενική προσφορά της επιχείρησης «Sconto Italiano» και της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης». Επίσης, ο κ. Κτενάς συνεχάρη τον Διευθυντή, Άγγελο Βονιτσάνο, και το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑμεΑ και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη να συνεχίζουν να επιτελούν το σπουδαίο έργο τους.

 

Νωρίτερα, ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λευκάδας-Βόνιτσας, Πρόδρομο Μάλφα, στον οποίο παρέδωσε 50 δωροεπιταγές από την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης», για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από τα μέλη του Συλλόγου.

Π.Ε. Λευκάδας: Ευχές και δώρα του Αντιπεριφερειάρχη Α. Κτενά

«Στεκόμαστε με αγάπη και σεβασμό δίπλα στους συμπολίτες μας που είναι πιο ευάλωτοι και ευχαριστούμε θερμά το Sconto Italiano και την Υπεραγορά Σκλαβενίτης, που στήριξαν την προσπάθειά μας να τους προσφέρουμε λίγη χαρά και ανακούφιση.

 

Είχα την χαρά να βρεθώ δίπλα στα ξεχωριστά παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ και να μοιραστώ την ατμόσφαιρά των Χριστουγέννων με χαμόγελα, δώρα και ευχές, αλλά και να εκφράσω το θαυμασμό μου προς το προσωπικό για τη σπουδαία δουλειά που κάνει.

 

Επίσης, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορέσαμε να προσφέρουμε, για άλλη μια χρονιά, αρωγή στις πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής μας. Οι πολύτεκνες οικογένειες αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και την καλύτερη λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας, και αξίζουν το θαυμασμό μας και τη στήριξή μας.

 

Αυτές τις άγιες μέρες των εορτών η προσφορά, η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός αποκτούν ιδιαίτερο νόημα και η Π.Ε. Λευκάδας αξιοποιεί κάθε ευκαιρία ώστε να στηρίζει όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» ανέφερε σχετικά ο κ. Κτενάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *