Ο Πανλευκάδιος αποκαθιστά την αλήθεια…

Ο Πανλευκάδιος αποκαθιστά την αλήθεια…
Για την αποκατάσταση της αλήθειας στα σημεία που εμπλέκεται ο Πανλευκάδιος για την αναβολή του αγώνα μας με τον Θρίαμβο Λούρου.
Ενημερώνουμε λοιπόν το φίλαθλο κόσμο ότι και στα δυο παιχνίδια μας που αναβλήθηκαν, Οδυσσέας Νυδριου και Θρίαμβος Λούρου, ουδέποτε ερωτήθη ο σύλλογος μας. Απλά μας ενημέρωσε η ΕΠΣ μέσω του προέδρου της ότι οι αγώνες αναβάλλονται. Σύμφωνα με τον καπ λοιπόν θα έπρεπε να μην αναβληθούν και να ορισθεί απ’ τη διοργανώτρια άλλη έδρα.
Κάτι που κάνει ο Πανλευκάδιος τα τελευταία χρόνια. Με τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν με τις δυο δηλωμένες έδρες του (Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και γήπεδο Νυδριου). Αγωνίζεται μια στην Πλαγιά μια στη Βόνιτσα, στους Σφακιωτες, την Πάλαιρο. Όπου γης και πατρίς. Πάντα  όμως ψάχνουμε να βρούμε έρδα και αγωνιζόμαστε. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άλλος σύλλογος που περνάει τα ίδια με εμάς στο θέμα της έδρας. Αγωνιζόμαστε όμως!
Τώρα σχετικά με την ανακοίνωση του προέδρου του Θριάμβου, κου Κατσαουνου, εντύπωση μας προκαλεί η αναφορά στο σύλλογο μας.
Πότε αγαπητέ και φίλε πρόεδρε ο Πανλευκαδιος συμφώνησε στην αναβολή;
Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι απλά η ΕΠΣ μας ανακοίνωσε την αναβολή. Δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μας!
Επίσης μάλλον ξεχνάτε ότι σε επικοινωνία που είχατε με μέλη του Δ Σ (Μεϊντανης, Κατωπόδης) το μεσιμέρη της Παρασκευής , ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου σας εξέφρασε τη δυσφορία της διοίκησης για την αναβολή.
Τέλος για τους νόμους που διέπουν τα πρωταθλήματα μας, το καταστατικό είναι εναρμονισμενο στον ΚΑΠ και στις διατάξεις της ΕΠΟ.
Πολλές ευχές σε όλο τον κόσμο για τις καλές μέρες που έρχονται.
Το Δ. Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *