ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καρυά και Πηγαδισιάνους

ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καρυά και Πηγαδισιάνους

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καρυά και Πηγαδησάνους

 

Ακόμα δύο νέες ασφαλτοστρώσεις ολοκληρώθηκαν, σε Καρυά και Πηγαδησάνους, στο πλαίσιο του ευρύτατου προγράμματος της Περιφερειακή Ενότητας Λευκάδας για συντήρηση και βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

 

Παρών στις εργασίες ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, συνοδευόμενος από τους Τοπικούς Προέδρους Καρυάς, Σπύρο Κατωπόδη και Πηγαδησάνων, Γιώργο «Παύλο» Μπάλτσα.

 

«Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ορεινής Λευκάδας βρίσκεται στο επίκεντρο και αυτό αποτελεί επιλογή μας. Ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα οι νέες εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε Καρυά και Πηγαδησάνους. Πλέον, η πρόσβαση σε αυτά τα πανέμορφα ορεινά χωριά μας είναι αναβαθμισμένη και προπάντων ασφαλής, σε αντίθεση με την προϋπάρχουσα προβληματική κατάσταση. Ακολουθούμε πιστά τον προγραμματισμό μας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, δίνουμε λύσεις και θα δίνουμε και στο μέλλον» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Οι νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καρυά και Πηγαδησάνους αποτελούν μέρος του εν εξελίξει έργου «Αποκατάσταση Ασφαλτοταπήτων Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω της ΣΑΕΠ 522 με Κ.Ε. 2018ΕΠ52200008, και υλοποιείται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με Ανάδοχο την «ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

 

ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καρυά και Πηγαδισιάνους
2022.11.21 @ Π.Ε. Λευκάδας: Νέοι ασφαλτοτάπητες σε Καρυά και Πηγαδησάνους. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Lefkada #Καρυά #Πηγαδησάνοι #ΟδικήΑσφάλεια #ΟδικόΔίκτυο #Ασφαλτικά #Ασφαλτόστρωση #Ασφαλτοτάπητας #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Δείτε βίντεο από τη διέλευση ασφαλτοστρωμένου στη Καρυά: https://www.youtube.com/watch?v=xKkjpWqkoNI&list=PL_2mPNUW8A74QG10vj6gyX9nFJINtHCtK

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *