Η απόφαση-προτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Λιμενικό Ταμείο

Η απόφαση προτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Λιμενικό Ταμείο

Συνεργασία των παρατάξεων Δημάρχου και Σολδάτου ήταν η πρόταση που τελικά πλειοψήφισε σαν προτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου προς το Λιμενικό Ταμείο μετά από την σχεδόν ολονύκτια συνεδρίαση της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου.  Η πρόταση που τελικά ψηφίστηκε από 18 Δημοτικούς Συμβούλους είχε ως εξής:

***

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας λαμβάνοντας υπ΄ όψη το με αριθ. Πρωτ. 2014 της 31ης Οκτωβρίου 2022  πόρισμα εκφράζει την θέση εν όψει των διαπιστώσεων της ομάδας εργασίας  ότι η εγκεκριμένη μελέτη παραβιάζει τους όρους της με αριθμό Πρωτ, 1469 του 20ι7 διακήρυξης.

 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο οφείλει:  

1) να ανακαλέσει τις (10/21-2-2020 και 22/9-3-2021) Πράξεις παραχώρησης λόγω μη τήρησης των όρους της διακήρυξης.

2) να αξιολογήσει αν μετά την παραπάνω ανάκληση έχει νομική ισχύ το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας ή συντρέχει λόγος  να κηρυχτεί άγονη.

3) Σε περίπτωση που κριθεί ότι εξακολουθεί να έχει νομική ισχύ το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας να κινήσει σε εφαρμογή των κείμενων διατάξεων τη διαδικασία ώστε  να κηρυχθεί η πλειοδότρια  εταιρεία έκπτωτη».

Η εν λόγω απόφαση ψηφίστηκε από 18 δημοτικούς συμβούλους ενώ 9 ψήφισαν την άλλη πρόταση των παρατάξεων “Ολοι για τη Λευκάδα” και “Λαϊκή Συσπείρωση”. υπήρξαν 2 αποχές και ι ψήφος κατά και στις δυο προτάσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *