Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Γαζής

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Γαζής

Η (πρώτη) παραίτηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κατατέθηκε την νύχτα, κατά την μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:  Ήταν του αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νίκου Γαζή, ο οποίος ως γνωστόν, είχε αντικαταστήσει από τον Γενάρη του 2022 τον παραιτηθέντα τότε αντιπρόεδρο του Ταμείου και αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας  Γιώργο Τσιρογιάννη.

Ας δούμε όμως πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα:

Τελειώνοντας την πρωτολογία του ο Δήμαρχος και στην συνέχεια τις ερωτήσεις τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ζήτησε τον λόγο ο Νίκος Γαζής και είπε: “Όπως έχει γίνει ξεκάθαρο από τις μέχρι τώρα αγωγές και τα εξώδικα, η Εταιρεία (σ.σ. η Notion)  είναι αποφασισμένη  να συνεχίσει και πιθανότατα να εντείνει την επιθετική της αντιμετώπιση κάθ΄ ενός που θεωρεί η ίδια εχθρικό ή ζημιογόνο για τα συμφέροντά  της.

Με δεδομένο ότι τελικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου είναι αυτοί που κινδυνεύουν “να πληρώσουν το μάρμαρο”, δεσμεύεστε ότι τουλάχιστον αυτοί θα τύχουν νομικής προστασίας επ΄ αόριστον από πλευράς Δήμου;  Και αυτό ανεξάρτητα απ΄το αν θα αλλάξει ενδεχομένως η Δημοτική Αρχή, εφόσον επόμενος Δήμαρχος θα είναι κάποιος σημερινός αρχηγός παράταξης απ΄ τους παρόντες εδώ”. 

***

Σε αυτό το σημείο ο Δήμαρχος, μάλλον ενοχλημένος, είπε πως αυτό είναι δεδομένο για τούτη την Δημοτική Αρχή, αλλά, ρώτησε,  πως μπορεί να δεσμευτεί για την επόμενη(;) για να πάρει την διευκρίνηση πως δεν μιλάμε για κάποιο νέο πρόσωπο που ακόμα δεν γνωρίζουμε αλλά για τους παρόντες στην συνεδρίαση.

***

Μετά τις τοποθετήσεις όλων των αρχηγών των παρατάξεων και ενώ ήταν περασμένα μεσάνυχτα, ο Νίκος Γαζής ζήτησε τον λόγο και είπε:

” Με πολλή απογοήτευση, ομολογώ, δεν άκουσα κανέναν αρχηγό παράταξης, εκτός του κ. Δημάρχου, να υπόσχεται πως σε περίπτωση εκλογής του ο Δήμος θα παράσχει κάθε νομική και άλλη συνδρομή και υποστήριξη στα μέλη του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου στην περίπτωση που αυτά θα δέχονταν επίθεση εξ αιτίας της επικείμενης απόφασής τους από την Εταιρεία.

Αυτό συνάδελφοι μπορεί να  έχει μόνο δυο αναγνώσεις: Είτε ότι κανείς τους δεν πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να είναι ο επόμενος Δήμαρχος, είτε ότι απλά δεν προτίθενται να δεσμευτούν σ’  αυτό!”

-Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-

Κατόπιν αυτών και αφού ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο που με πρότεινε, όσο και τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό Συμβούλιο που με ψήφησαν, καταθέτω εδώ την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος του Λ.Τ. 

Σε γραπτή μου παραίτηση που θα καταθέσω αύριο θα εξηγώ λεπτομερώς ότι επιβάλλεται να εξηγηθεί.

Σας ευχαριστώ”                                                  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *