Τακτική Γενική Συνέλευση Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Τακτική Γενική Συνέλευση Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Τακτική Γενική Συνέλευση Νέας Χορωδίας Λευκάδας

***

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ           

     ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                               

                      1964                                                     

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» ανακοινώνει ότι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του Ομίλου, Θ. Στράτου 3 (έναντι Ο.Τ.Ε.), στην πόλη της Λευκάδας, με σκοπό τον απολογισμό των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων και διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα όργανα του Ομίλου.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλα τα μέλη της Νέας Χορωδίας Λευκάδας να συμμετάσχουν δυναμικά στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογικές διαδικασίες τόσο του εκλέγειν όσο και του εκλέγεσθαι.

Το απερχόμενο Δ.Σ. επιθυμεί την εκδήλωση πολλών υποψηφιοτήτων ώστε η σύνθεση του νέου Δ.Σ. να απαρτίζεται από νέα και παλαιότερα μέλη που θα συνεισφέρουν στις δραστηριότητες του Ομίλου μας. Βασικά συστατικά της ενεργούς συμμετοχής στον Όμιλό μας αποτελούν η διάθεση προσφοράς, εθελοντισμού και αγάπης στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας.

Με τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη των μελών μας είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί η πολύχρονη, ανοδική και σημαντική πορεία του μεγάλου πολιτιστικού οργανισμού της Νέας Χορωδίας Λευκάδας.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, με τα ίδια θέματα, στον ίδιο χώρο και ώρα.

     Ώρες διεξαγωγής εκλογών από 11:00 μέχρι 19:00.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για μέλος του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ομίλου μέχρι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022.

Πληροφορίες: 6976437839, 6945157671, email: neaxorodia@gmail.co 

 

Για το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος                                                                    Ο  Γεν. Γραμματέας

 

       Βασιλική Πολίτη                                                           Αντώνιος Τηλ. Αθανίτης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *