Αγωγή για 300.000 Ε κατά της Όπης Γεωργίου κατέθεσε η Notion

Αγωγή για 300.000 Ε κατά της Όπης Γεωργίου κατέθεσε η Notion

Η κα Όπη Γεωργίου ενώ μιλάει στο Δ. Σ.  της 30ης Αυγούστου

Σκληραίνει τη στάση της καθώς φαίνεται η Εταιρία ΝΟΤΙΟΝ, ύστερα από τις αυξανόμενες  αντιδράσεις στην υπόθεση της παραχώρησης του Τουριστικού Περιπτέρου στο Κάστρο και μετά τα εξώδικα που έστειλε πρόσφατα σε Δήμαρχο και Λιμενικό Ταμείο, πέρασε σήμερα στις αγωγές, με πρώτη εναγόμενη την Πηνελόπη (Όπη) Γεωργίου, αρχιτέκτονα και διευθύντρια του ΤΑΣ και απ΄ την οποία ζητά 300.000 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα, τοκοφόρα μάλιστα από  την ημέρα κοινοποίησης της αγωγής!

Λόγος άσκησης της αγωγής, όπως στην ίδια αναφέρεται, είναι όσα υποστήριξε η εναγόμενη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Αυγούστου 2022, όπου συζητήθηκε αποκλειστικά το θέμα παραχώρησης με μίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου στο Κάστρο, και τα οποία κατά την ενάγουσα ήταν ψευδή και ζημιογόνα για την Εταιρία..

Εντύπωση πάντως προκαλεί το ύψος της απαιτούμενης αποζημίωσης το οποίο είναι εξώφθαλμα αναντίστοιχο με την μισθολογική και την οικονομική κατάσταση της εναγομένης,  αφού, χωρίς τους να υπολογίσουμε τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, αντιστοιχεί σε 214 πλήρεις  μηνιαίους μισθούς της, ή για να το πούμε διαφορετικά σε 17,8 χρόνια συνεχούς εργασίας!!!

Η υπέρογκη αυτή απαίτηση δημιούργησε σε πολλούς την αίσθηση, πως ο κύριος σκοπός της αγωγής είναι να αποθαρρύνει όσους εκφράζονται δημόσια αρνητικά για την συγκεκριμένη παραχώρηση. Τώρα αν θα επαληθευτεί αυτή η προσδοκία ή αν αντίθετα η αγωγή θα αποτελέσει το έναυσμα για πολύ σκληρότερες αντιδράσεις, αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί κατά το προσεχές διάστημα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *