Ο Δήμαρχος Λευκάδας σε Αγιασμούς σχολείων

Ο Δήμαρχος Λευκάδας σε Αγιασμούς σχολείων

Ο Δήμαρχος Λευκάδας σε Αγιασμούς σχολείων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 12/9/2022

 

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός παρευρέθηκε στους αγιασμούς του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας, καθώς και του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Λευκάδας, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-23, όπου ευχήθηκε καλή και παραγωγική σχολική χρονιά για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος,  έγκαιρα και μεθοδικά, ο δήμος δημιούργησε όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις και παρεμβάσεις σε κτίρια, αύλειους χώρους, πεζοδρόμια,  και προσλήψεις καθαριστριών, αναλαμβάνοντας το υψηλό κόστος από πόρους του δήμου, ώστε απρόσκοπτα να ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων.  Δεδομένου ότι οι ανάγκες είναι αρκετές και ενόψει του φετινού χειμώνα, ο δήμος μας θα είναι συμπαραστάτης σε όλες τις ανάγκες.

Επιπλέον, σήμερα διανεμήθηκε εκ μέρους της σχολικής επιτροπής συλλεκτικό τετράδιο σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε όλο τον Δήμο Λευκάδας. Το συλλεκτικό αυτό τετράδιο παρουσιάζει τη μεγάλη συμβολή της Λευκάδας στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, καθώς και την τύχη των 4.396 προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στην Λευκάδα μετά από την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *