Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων στίβου Γυμναστικού Συλλογου Λευκάδας

Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων στίβου Γυμναστικού Συλλογου Λευκάδας

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΓΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την Πέμπτη 1/9/2022 ξεκίνησε, όπως πάντα, το αγωνιστικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, με λίγα παιδιά κατ’ αρχήν, αφού ακόμη πολλά από αυτά εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις ή βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν τώρα τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Παρούσα φυσικά η πρωταθλήτριά μας Κορίνα Πολίτη, οι υποχρεώσεις της οποίας με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τελείωσαν πριν από λίγο καιρό και βέβαια τώρα είναι η περίοδος ξεκούρασης για αυτήν, πριν ξεκινήσει η νέα απαιτητική χρονιά.

Παρούσα επίσης και η πρωταθλήτρια του Επτάθλου Κ18 Βασιλική Λογοθέτη, η οποία τη χρονιά που πέρασε κέρδισε όλους τους σημαντικούς αγώνες που έλαβε μέρος, είτε ως αθλήτρια του Γ.Σ. Λευκάδας είτε με την Εθνική Ομάδα (Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, Διεθνή Συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου, 1η συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18) καθώς και ο 2ος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 στα 3000μ και την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην ηλικία του Μάριος-Νικόλαος Μεσσήνης.

Τα παιδιά έκαναν λίγο τρέξιμο για ξεμούδιασμα, μερικές ασκήσεις και διατάσεις υπό την καθοδήγηση της Κορίνας Πολίτη και από Δευτέρα 5/9/22 ξεκινάνε κανονικά οι προπονήσεις.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του συναθλητή της Κορίνας στην  Εθνική Ομάδα και πρωταθλητής σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, Μάριου Αναγνώστου, αθλητής του Σάββα Κουμπούρα και της Γ.Σ. Αναγέννηση Λαμίας, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται από τη Δευτέρα 5/9/22 κανονικά και μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη, όπου σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Δήμου Λευκάδας, θα ξεκινήσει η περιβόητη αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα, η κατάσταση του οποίου τα τελευταία χρόνια οδήγησε τους αθλητές σε επιπλέον καταπόνηση και τραυματισμούς.

Την ίδια μέρα ξεκίνησε και το τμήμα της Βόνιτσας, υπό την καθοδήγηση του κ. Ανέστη Τρέζου, στο ανακαινισμένο και συνεχώς βελτιούμενο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας.

Τη Δευτέρα 12/9/22 θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές των μικρότερων παιδιών στα τμήματα των ακαδημιών.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε:

Λευκάδα: Γιάννης Πολίτης 6932631129  &  Χρύσα Φραγκούλη 6937350765

Βόνιτσα: Ανέστης Τρέζος 6993661075

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *