Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τα αποτελέσματα των εξετάσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της σχολικής διαδρομής και το άνοιγμα ενός νέου και συναρπαστικού κύκλου στη ζωή των παιδιών μας, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά και για τους κόπους και τις θυσίες, που έκαναν για να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, στους “αφανείς ήρωες”, γονείς και εκπαιδευτικούς, που βρίσκονταν πάντα δίπλα τους, τα ενθάρρυναν, τα στήριζαν και συμμερίζονταν την κάθε αγωνία τους.

 

Η νέοι της Λευκάδας μας, για ακόμα μια χρονιά ξεχώρισαν και πλέον ως ακαδημαϊκοί πολίτες, θα αντλήσουν γνώσεις από τις σπουδές τους και εμπειρίες πολύτιμες για την μετέπειτα κοινωνική τους διαδρομή!

 

Ιδιαίτερα για τα παιδιά μας που δεν τα κατάφεραν φέτος, θα πρέπει να ξέρουν ότι καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη και έχει την δική της αξία. Καμία εξέταση δεν μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στα όνειρά σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και με πίστη στις δυνάμεις σας και αποφασιστικότητα, συνεχίστε να κυνηγάτε τους στόχους σας.

 

Τώρα είναι η ώρα ν’ απολαύσετε το καλοκαίρι, τον ήλιο, την θάλασσα, να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να ξεκουραστείτε, έπειτα από μια κοπιαστική περίοδο για όλους σας. Η νέα ζωή είναι μπροστά σας, γεμάτη συναρπαστικές εμπειρίες και προκλήσεις και είμαι βέβαιος ότι θα διαπρέψετε και θα μας κάνετε ξανά υπερήφανους!

 

Σας εύχομαι από καρδιάς καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή!».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *