Η …παρέα συνεχίζει στον Πανλευκάδιο!

Η …παρέα συνεχίζει στον Πανλευκάδιο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 18 Ιουλίου 2022

                   Μετά τις Αρχαιρεσίες που έγιναν στις 15 Ιουλίου 2022 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του σωματείου μας , πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου 2022 η συγκρότησή του σε σώμα . Στο Δ.Σ. του Πανλευκάδιου Α.Σ.-Κ. για την τριετία 2022 – 2025 ομόφωνα εξελέγησαν οι :

Κατωπόδης Μιχάλης

Καλφούτζος Κων/νος

Κερχουλάς Νικόλαος

Κόκκινος Παναγιωτης

Μεϊντάνης Παναγιώτης

Κρητικός Χαρίλαος

Γλένης Νικόλαος

Παναγιώτου Αθανάσιος

Θεοχάρης Κων/νος

Κοντογιώργης Χρήστος

Σουλιώτης Βασίλειος

Πρόεδρος 

Αντιπρόεδρος

Αντιπρόεδρος

Αντιπρόεδρος

Γενικός Γραμματέας

Γενικός Γραμματέας

Γενικός Αρχηγός

Γενικός Αρχηγός

Ταμίας

Έφορος Ακαδημιών

Έφορος

Και συμπληρώθηκε με τα παρακάτω αναπληρωματικά μέλη με τα αντίστοιχα καθήκοντα , οι οποίοι θα βοηθούν στο έργο και θα έχουν δικαίωμα λόγου στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου :

Κοντογιώργης Σπυρίδων

Μαργέλης Νικόλαος

Κοσμάς Σπανός

Τεχνικός Σύμβουλος

Ειδικός Έφορος

Ειδικός Έφορος

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές και το τίμησαν με την ψήφο τους και καλεί όποιους θέλουν και μπορούν να στηρίξουν το Σωματείο με την παρουσία και τη συμμετοχή τους , γιατί τα οφέλη του αθλητισμού είναι πολλά , η αγωνιστικότητα , η αυτοκυριαρχία , η καλλιέργεια του θάρρους , η θέληση , η αποφασιστικότητα , η τόλμη για την αντιμετώπιση του αθλητικού αγώνα και κατ’ επέκταση της ζωής . Ο αθλητισμός αναπτύσσει αρμονικά το σώμα και το πνεύμα, προσφέρει υγεία στον οργανισμό και σωματική ευρωστία και ωθεί τον άνθρωπο να θέτει ολοένα κι υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή κι επιμονή, χωρίς να εγκαταλείπει την προσπάθεια και κυρίως λειτουργεί ως αντίβαρο στους νέους για τις κακές εξαρτήσεις της εποχής μας .

 

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *