Προσκεκλημένη του Προέδρου Μακρόν στη Γαλλία η Περιφερειάρχης Ι.Ν.

Προσκεκλημένη του Προέδρου Μακρόν στη Γαλλία η Περιφερειάρχης Ι.Ν.

Προσκεκλημένη του Προέδρου Μακρόν στη Γαλλία η Περιφερειάρχης Ι.Ν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Μεγάλη τιμή στην Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου

από τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν

 

 

Με προσωπική πρόσκληση του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του Μπριζίτ Μακρόν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου θα παρακολουθήσει την παρέλαση και τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της Γαλλίας την Πέμπτη 14 Ιουλίου (Επέτειος της Πτώσης της Βαστίλης και καθαίρεση της Μοναρχίας) μεταξύ των επισήμων στο προεδρικό διάζωμα στην Πλατεία Ομονοίας (Place de la Concorde).

 

Είναι η δεύτερη φορά που ο Πρόεδρος Μακρόν απευθύνει την τιμητική πρόσκληση στην τ. Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σημερινή Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου ως ένδειξη φιλίας και εκτίμησης για την σταθερή συνεργασία της με την Γαλλία στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών σχέσεων και της Παγκόσμιας Κοινότητας της Γαλλοφωνίας για την καλλιέργεια των αρχών του ανθρωπισμού, της δημοκρατίας και του δικαίου στον σύγχρονο κόσμο.

 

Σημειωτέον ότι η Περιφερειάρχης έχει τιμηθεί με την διάκριση του Ιππότη της Λεγεώνας της Τιμής από τον Πρόεδρο Ζακ Σιράκ (2004) και την διάκριση του Αξιωματικού της Λεγεώνας της Τιμής από τον Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζύ (2009).

 ΠΛ

 

*Επισυνάπτεται η πρόσκληση του Προέδρου Μακρόν προς την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

**Επίσης φωτογραφία από παλιότερη συνάντηση στην Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *