Έργα στον Δήμο Λευκάδας αξίας 700.000 ΕΥΡΏ

Έργα στον Δήμο Λευκάδας 700.000 ΕΥΡΏ

Έργα στον Δήμο Λευκάδας 700.000 ΕΥΡΏ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 5/7/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Συνεχίζουμε την βελτίωση των υποδομών με την δημοπράτηση έργων από πόρους της ΣΑΤΑ 2021 του δήμου μας,

προϋπολογισμού 700.000€».

 

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκαν την Δευτέρα 4/7/2022, οι όροι διακήρυξης και καθορίστηκαν οι ημερομηνίες δημοπράτησης των ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών των παρακάτω έργων, συνολικού προϋπολογισμού 700.000€, που θα χρηματοδοτηθούν με πιστώσεις ΣΑΤΑ 2021.

Συγκεκριμένα:

100.000€ «Τσιμεντοστρώσεις Δήμου Λευκάδας»

Τσιμεντοστρώσεις σε δημοτικούς οδούς στις κοινότητες Μανάση-Νικολή, Νεοχωρίου, Μαραντοχωρίου, Πόρου, Αθανίου και Βαυκερής.

100.000€ – «Συντήρηση – Επισκευή δημοτικών κτιρίων Δήμου Λευκάδας»

Εργασίες συντήρησης και επισκευή δημοτικών κτιρίων στις κοινότητες Δρυμώνα, Ευγήρου, Εξάνθειας, Καρυωτών και Μαραντοχωρίου.

140.000€ – «Κατασκευή έργων διευθέτησης ομβρίων Δήμου Λευκάδας»

Εργασίες κατασκευής σωληνωτών αγωγών όμβριων υδάτων στις κοινότητες Αγίου Πέτρου, Σπανοχωρίου, Βλυχού και Λευκάδας.

160.000€ – «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης πρανών κατά μήκους του δημοτικού οδικού δικτύου στον Δήμο Λευκάδας»

Εργασίες κατασκευής τοιχίων και αργολιθοδομών σε δημοτικούς οδούς στις κοινότητες Φτερνού, Πινακοχωρίου, Χαραδιάτικων, Αγίου Ηλία, Καρυάς, Βλυχού (Γένι), Πόρου, Εγκλουβής και Απόλπαινας.

200.000€ – «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Δήμου Λευκάδας»

Εργασίες αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων στις κοινότητες Φτερνού, Αγίου Πέτρου, Πόρου, Αγίου Ηλία, Τσουκαλάδων, Καβάλου, Κομηλιού, Λευκάδας, Βασιλικής και Σύβρου.

 

Διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο τρόπου τους πόρους του δήμου μας με ουσιαστικές παρεμβάσεις σε οδικές υποδομές, προστασία και ανάδειξη δημοτικών κτιρίων, βελτιώσεις της προσβασιμότητας και αισθητικές παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους.

 

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός ανέφερε: «Με την αγαστή συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων, προέδρων, συμβουλίων και κατοίκων, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον τόπο μας».

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *