Ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο 2ο & 3ο Δημοτικό

Ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ βόλεϊ στο 2ο & 3ο Δημοτικό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο» – Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του έργου από την Π.Ε. Λευκάδας

 

Νέα όψη απέκτησε το προαύλιο του συγκροτήματος του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας, καθώς κατασκευάστηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας ένα σύγχρονο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ.

Ολοκληρώθηκε το γήπεδο μπάσκετ βόλεϊ στο 2ο & 3ο Δημοτικό

«Με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αλλά και την ανάγκη τους για ποιοτικές υποδομές άθλησης, άσκησης και ψυχαγωγίας, κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο προαύλιο του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου.

 

Με αγάπη για τους μαθητές μας, η Π.Ε. Λευκάδας με όραμα και σχεδιασμό, αξιοποιεί κάθε χρηματοδοτική δυνατότητα και υλοποιεί ουσιαστικές παρεμβάσεις στα σχολεία του νησιού μας, που δίνουν λύσεις στα χρόνια προβλήματα και βελτιώνουν το σχολικό περιβάλλον» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Στο πλαίσιο του έργου αφαιρέθηκε το παλιό μπετόν του προαυλίου, κατασκευάστηκε η απαραίτητη αναδομή και τοποθετήθηκαν κράσπεδα, δόθηκαν οι κατάλληλες κλίσεις και δημιουργήθηκε απορροή των βρόχινων νερών προς την αποχέτευση, έγινε διάστρωση και χρωματισμός του αγωνιστικού χώρου και τοποθετήκαν καινούργιες μπασκέτες.

 

Το νέο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ–βόλεϊ στο προαύλιο του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας, καθώς και το νέο προαύλιο στο 4ο Νηπιαγωγείο Λευκάδας, και η νέα αντικεραυνική προστασία στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Λευκάδας, κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 63.000 ευρώ, με χρηματοδότηση και υλοποίηση από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *