Καθαρισμός και απολύμανση κεντρικής αγοράς και κάδων

Καθαρισμός και απολύμανση κεντρικής αγοράς και κάδων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 22/6/2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καθαρισμός και απολύμανση της Κεντρικής Αγοράς και λοιπών σημείων

&

Καθαρισμός και απολύμανση υπέργειων & υπόγειων κάδων

 

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας, θα προχωρήσει σε καθαρισμό και απολύμανση της Κεντρικής Αγοράς, της οδού  Άγγελου Σικελιανού καθώς και την περιοχή του Αγ. Μηνά, τα ξημερώματα της Δευτέρας 27/6/2022 και ώρα 02:00.

Η δράση προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρακαλούμε θερμά, τους επαγγελματίες όπως συνδράμουν την όλη προσπάθεια, απομακρύνοντας τον εξοπλισμό των καταστημάτων που είναι τοποθετημένα σε κοινόχρηστους χώρους, για την διευκόλυνση του συνεργείου και για την αποφυγή υλικών ζημιών.

Καθαρισμός και απολύμανση κεντρικής αγοράς και κάδων

Την Τρίτη 28/6/2022 θα ξεκινήσει ο καθαρισμός των υπέργειων κάδων  απορριμμάτων σε όλο το δήμο Λευκάδας.  Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο προγραμματισμένο πλάνο ενεργειών για μια ΚΑΘΑΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ και θα ακολουθήσει  καθαρισμός και απολύμανση των υπόγειων  κάδων.

Η καθαριότητα της πόλης μας και η προστασία της δημόσιας υγείας είναι για εμάς προτεραιότητα και σε αυτό στοχεύει αυτή η δράση. Παρακαλούμε θερμά, όπως συνδράμετε την όλη προσπάθεια, διατηρώντας τους κάδους καθαρούς.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί  για μια ΚΑΘΑΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *