Επιτυχημένο το διήμερο δράσης κατά των ναρκωτικών

Επιτυχημένο το διήμερο δράσης κατά των ναρκωτικών

Λευκάδα, 22/06/2022

 

                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                        

Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ολοκληρώθηκε το διήμερο δράσεων ευαισθητοποίησης που οργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λευκάδας, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022.

Καθοριστική στην διοργάνωση ήταν η συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου με το Θεραπευτικό Πρόγραμμα Ιωαννίνων και την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.  Η Κινητή Μονάδα έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους των χωριών και της πόλης του νησιού μας να ενημερωθούν για τα θέματα της εξάρτησης και τις υπηρεσίες στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν.

Με τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ της ομάδας του Θεραπευτικού Προγράμματος και της μικτής ομάδας του ΑΟ Τηλυκράτης  ολοκληρώθηκε το διήμερο, τονίζοντας την αξία της πρόληψης και τη σπουδαιότητα του αγώνα  για τη μετάβαση από το αδιέξοδο των ναρκωτικών στη διεκδίκηση της ζωής.

Ευχαριστούμε την  Ε.Π.Σ. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων) Πρέβεζας- Λευκάδας, που κάλυψε αφιλοκερδώς την διαιτησία του αγώνα, το Νικόλαο Βερύκιο για την παρουσίαση, το gosports.gr για την φωτογραφική κάλυψη, το Super Market PROTON (ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ) χορηγό της εκδήλωσης και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το εγχείρημα.

 

                                                Από το Δήμο Λευκάδας

 

Επιτυχημένο το διήμερο δράσης κατά των ναρκωτικών

Επιτυχημένο το διήμερο δράσης κατά των ναρκωτικών

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *