Βουλευτής: 400.000 Ε για δημοτικούς δρόμους Μαραντοχωρίου

Βουλευτής: 400.000 Ε για δημοτικούς δρόμους Μαραντοχωρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 2 Ιουνίου 2022

 

Θανάσης Καββαδάς: «400.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση, συντήρηση και ηλεκτροφωτισμό των δημοτικών οδών  στο Μαραντοχώρι Λευκάδας»

 

Τη δέσμευση 400.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης, συντήρησης, διαμόρφωσης και ηλεκτροφωτισμού των δημοτικών οδών στο Μαραντοχώρι ενέκρινε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, έπειτα από συναντήσεις που προηγήθηκαν για το θέμα με το Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, ο οποίος είχε επισημάνει την ανάγκη χρηματοδότησης για την ανάπλαση του οικισμού.

Ο Υπουργός απεδέχθη την αναγκαιότητα του έργου, όπως του μεταφέρθηκε από το Βουλευτή, και έδωσε εντολή για την υπογραφή της έγκρισης από την αρμόδια Γενική Γραμματέα, κ. Γεράρδη.

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Το προηγούμενο διάστημα είχα μεταφέρει στον Υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή την ανάγκη να εγκριθεί άμεσα το ποσό των 400.000 που χρειαζόταν για να αποκατασταθεί το δημοτικό δίκτυο και να γίνουν αναπλάσεις στο Μαραντοχώρι, ώστε τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του χωριού να μετακινούνται με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια μέσα στον οικισμό.

Το τεχνικό δελτίο και η μελέτη εκπονήθηκαν και κατατέθηκαν μαζί με το σχετικό αίτημα από το Δήμο Λευκάδας, στον οποίο θα μεταφερθούν και οι πιστώσεις για την υλοποίηση του έργου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή για την προσωπική του συμβολή στην έγκριση του ποσού, τον Υφυπουργό Υποδομών, κ. Καραγιάννη με τον οποίο έχουμε πάντα άριστη συνεργασία, και την Γενική Γραμματέα, κ. Γεράρδη για την άμεση υπογραφή της απόφασης.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος διότι η Κυβέρνηση και τα Υπουργεία ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας, στηρίζουν τη Λευκάδα και αναδεικνύονται σταθερά σε μοχλό ανάπτυξης για το νομό μας, δίνοντας προτεραιότητα σε έργα υποδομής και βελτίωσης της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε, να κερδίζουμε και να χτίζουμε τη Λευκάδα του αύριο.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *