Η ΠΕ Λευκάδας στηρίζει το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου

Η ΠΕ Λευκάδας στηρίζει το διεθνές τουρνουά του Τηλυκράτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΟΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022

Δελτίο Τύπου

Η Π.Ε. Λευκάδας δίπλα στον Τηλυκράτη για το Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου

 

Μία ακόμα σημαντική αθλητική εκδήλωση θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Λευκάδα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, καθώς το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά την συνεδρίαση στις 14-15/5/2022, ενέκρινε τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας στη συνδιοργάνωση και την οικονομική υποστήριξη έως του συνολικού ποσού των 4.950 ευρώ, του «Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Superior Cup Lefkada 2022», από τον Αθλητικό Όμιλο «Τηλυκράτης», το διάστημα 26 έως 29 Ιουνίου 2022.

 

«Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας στηρίζει έμπρακτα, την σπουδαία πρωτοβουλία του Τηλυκράτη για τη διεξαγωγή Διεθνούς Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Λευκάδα. Με μεγάλη χαρά συνδιοργανώνουμε και συμμετέχουμε οικονομικά στο Διεθνές Τουρνουά και στην προσπάθεια του Τηλυκράτη να καθιερωθεί το νησί μας ως ποδοσφαιρικός προορισμός, ιδίως για τις αναπτυξιακές ηλικίες του αθλήματος. Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, απέναντι και σε ομάδες άλλων χωρών.

 

Η εξωστρέφεια που αναμένεται να προσφέρει το Τουρνουά αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για την Περιφέρεια.

 

Η Λευκάδα μας και τα αθλητικά σωματεία μας έχουν αποδείξει περίτρανα ότι μπορούν να φιλοξενούν με επιτυχία σημαντικά αθλητικά γεγονότα και διοργανώσεις. Η Π.Ε. Λευκάδας βρίσκεται δίπλα σε κάθε προσπάθεια που προάγει το αθλητικό πνεύμα, αλλά και τον αθλητικό τουρισμό» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *