Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη με Αστυνομικό Διευθυντή

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη με Αστυνομικό Διευθυντή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας Νικόλαο Νικολάου

 

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, Νικόλαο Νικολάου, και τον Αναπληρωτή του, Χριστοφάνη Σιώζο, συναντήθηκε, την Τετάρτη (18/5/2022) το πρωί, στο γραφείο του στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Ο κ. Κτενάς συνεχάρη τον κ. Νικολάου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άριστη συνεργασία που έχει με όλα τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας.

 

Κατά τη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το κυκλοφοριακό ζήτημα που δημιουργείται στο νησί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς φέτος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, η Λευκάδα αναμένεται να υποδεχθεί πολύ μεγαλύτερους όγκους επισκεπτών, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας του κεντρικού δρόμου στο Νυδρί, όπου αυτές τις ημέρες η Π.Ε. Λευκάδας ολοκληρώνει ένα σπουδαίο αναπτυξιακό έργο για την περιοχή.

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη με Αστυνομικό Διευθυντή

«Σήμερα, είχα τη χαρά να συγχαρώ και να ευχηθώ στον κ. Νικολάου για την πρόσφατη τοποθέτησή τους στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Λευκάδας. Ο κ. Νικολάου με την τεράστια εμπειρία και γνώση του, αναμένεται ν’ ανταποκριθεί άριστα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Ήταν μια συνάντηση εποικοδομητική, με αμοιβαία τη βούληση για διευθέτηση προβλημάτων που θ’ αντιμετωπίσουμε ενόψει της θερινή τουριστικής περιόδου.

 

Με τον προκάτοχό του κ. Γαβρίλη, είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία σε διάφορους τομείς, και μάλιστα σε ιδιαίτερες συνθήκες που προκάλεσε η πρωτόγνωρη περίοδος της υγειονομικής κρίσης, αλλά και σε έκτακτες καταστάσεις που συνέβησαν στην Π.Ε. Λευκάδας, η οποία είμαι βέβαιος πως θα εξακολουθήσει και θα επεκταθεί.

 

Για την Περιφέρεια η συνεργασία με την Αστυνομία είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των νησιών μας, όσο και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επισκεπτών τους» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *