5ο Θερινό Σχολείο: Θαλάσσιος δρόμος του μεταξιού

Ο θαλάσσιος δρόμος του μεταξιού

 

5o Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με την Maritime Silk Road Society του Hong Kong διοργανώνει για πέμπτη χρονιά ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας.

Το πρόγραμμα με τον τίτλο Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού είναι διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων και θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2022  στο  Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας (Σικελιανού 1, Λευκάδα 31100).

Ο θαλάσσιος δρόμος του μεταξιού

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έφηβους (13-18 ετών ) και σε ενήλικες , με ή χωρίς προηγούμενη γνώση της κινεζικής γλώσσας (αλλά με καλή γνώση της αγγλικής) οι οποίοι επιθυμούν να διδαχθούν βασικά κινέζικα που θα τους δώσουν την ικανότητα να κατανοούν τυπικές συζητήσεις της καθημερινής ζωής.

Η Καθηγήτρια Liu Xuejiao έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Το Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού, εκτός από το πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μαθήματα κινεζικής καλλιγραφίας, συνεδρίες Tai Chi Chuan , ομιλίες και διαλέξεις. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων κινεζικού πολιτισμού από τη βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου

Το Πνευματικό Κέντρο στοχεύει πάντα στην κάλυψη των μαθησιακών αναγκών που προκύπτουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον με τρόπο προσιτό για όλους και εκπληρώνει τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων.

Διαδικασία εγγραφής στα μαθήματα Κινεζικής γλώσσας

Προκειμένου να παρακολουθήσετε κάποιο από τα τμήματα κινεζικής γλώσσας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Πνευματικό Κέντρο στο τηλέφωνο 26450-26635 ή  ηλεκτρονικά στο lefkasf@otenet.gr (Υπεύθυνη : Ιωάννα Φίλιππα).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *