Συνάντηση του Βουλευτή με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

Συνάντηση του Βουλευτή με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 30 Απριλίου 2022

 

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, με τον νέο

Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας κ. Νίκο Νικολάου

Συνάντηση του Βουλευτή με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή 

Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, κ. Νίκο Νικολάου είχε στο γραφείο του ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να τον καλωσορίσει στη Λευκάδα και να συζητήσουν τις ανάγκες και τα θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση. Στη συνάντηση παρέστη και ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας κ. Χριστοφάνης Σιώζος.

Ο Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Νικολάου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι με την πείρα και την μέχρι τώρα επιτυχημένη διαδρομή του θα ανταπεξέλθει άριστα και στα νέα του καθήκοντα.

Συζητήθηκαν οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει η αστυνομική δύναμη στη Λευκάδα, καθώς καλείται να καλύψει τις ανάγκες σε δύο νησιά όπου το καλοκαίρι οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται λόγω του τουρισμού. Με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες να κατακλύζουν τις τουριστικές περιοχές κατά τους θερινούς μήνες, συζητήθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης με προσωπικό ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα και με ασφάλεια στα καθήκοντά της.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε επίσης τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για τις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες του και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ανέγερσης νέου Αστυνομικού Μεγάρου στη Λευκάδα ενόψει της έγκρισής του από τη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ, καθώς και για τις επαφές που είχε τόσο με τον νέο Αρχηγό της ΕΛΑΣ  κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, όσο και με τον Υπουργό Προστασίας τους Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου, και την πρόοδο που έχει γίνει ως προς την ανακαίνιση των δύο αστυνομικών τμημάτων Ελλομένου και Απολλωνίων.

Τέλος, ο Βουλευτής τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Κυβέρνηση θεωρούν την Ελληνική Αστυνομία σύμμαχο της κοινωνίας, σέβεται και τιμά το έργο της και έχει στις πρώτες προτεραιότητες τη διευκόλυνσή του. Διαβεβαίωσε τον κ. Νικολάου ότι από τη θεσμική του θέση θα συνεχίζει να συνδράμει την ΕΛΑΣ όπως και όποτε χρειαστεί και δεσμεύθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λευκάδα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *