Δελτίο Τύπου της Ν Ε Λευκάδας των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δελτίο Τύπου της Ν Ε Λευκάδας των ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ισχυρή Αριστερά, Προοδευτική Κυβέρνηση, Δίκαιη Κοινωνία

 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,  το πιο μαζικό συνέδριο που έγινε ποτέ στο χώρο της Ανανεωτικής – Ριζοσπαστικής Αριστεράς με 5.500 αντιπροσώπους και 2.000 παρατηρητές.

Ένα Συνέδριο που αφενός σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή που έρχεται σύντομα και αφετέρου θέτει 5+1 ξεκάθαρους προγραμματικούς άξονες για την προοδευτική κυβέρνηση της επόμενης μέρας που ταυτόχρονα τις απευθύνει, ως προτάσεις για διάλογο, σε κάθε προοδευτική δημοκρατική δύναμη.

Δελτίο Τύπου της Ν Ε Λευκάδας των ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Δελτίο Τύπου της Ν Ε Λευκάδας των ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Δελτίο Τύπου της Ν Ε Λευκάδας των ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Η αντίστροφη μέτρηση πτώσης της αποτυχημένης κυβέρνησης του Μητσοτάκη έχει αρχίσει, όπως και η αντίστροφη μέτρηση για καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει. Μαζί και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης των εργαζομένων, των μικρο-μεσαίων επαγγελματιών, των ανθρώπων του πολιτισμού, της νέας γενιάς.

Το σώμα των αντιπροσώπων του 3ου Συνεδρίου ψήφισε ομόφωνα τόσο την Πολιτική Απόφαση όσο και την πρόταση για ποσόστωση 50% στην εκπροσώπηση των γυναικών στα νέα όργανα.

Επίσης με πλειοψηφία μεγαλύτερη των 2/3 υπερψήφισε την πρόταση του Προέδρου για αλλαγές στο Καταστατικό με την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τα μέλη του Κόμματος.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 15 Μάη σε μια γιορτή συμμετοχής, με το μήνυμά της να μην αφορά μόνο την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και την αρχή του τέλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στη κάλπη για την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 61.600 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα του Κόμματος έως τις 21/3/2022.

Στην κάλπη του Προέδρου θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και όσοι παρουσιαστούν και εγγραφούν μέλη του Κόμματος την ημέρα της ψηφοφορίας.

Το 3ο Συνέδριο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στις 15 του Μάη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δυναμώνει και ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει!

 

18/4/2022

Γραφείο Τύπου της Ν. Ε. Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *