Πλύσιμο και απολύμανση Κεντρικής Αγοράς και υπέργειων κάδων

Πλύσιμο και απολύμανση Κεντρικής Αγοράς και υπέργειων κάδων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 6/4/2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καθαρισμός και απολύμανση της Κεντρικής Αγοράς και λοιπών σημείων

&

Καθαρισμός και απολύμανση υπέργειων κάδων

 

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λευκάδας, θα προχωρήσει για ακόμη μια φορά στον καθαρισμό και απολύμανση της Κεντρικής Αγοράς, της οδού  Άγγελου Σικελιανού καθώς και την περιοχή του Αγ. Μηνά, τα ξημερώματα του Σαββάτου 9/4/2022 και ώρα 1:00.

 

Η δράση προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρακαλούμε θερμά, τους επαγγελματίες όπως συνδράμουν την όλη προσπάθεια, απομακρύνοντας τον εξοπλισμό των καταστημάτων που είναι τοποθετημένα σε κοινόχρηστους χώρους, για την διευκόλυνση του συνεργείου και για την αποφυγή υλικών ζημιών.

Την Δευτέρα 11/4/2022 θα ξεκινήσει ο καθαρισμός των υπέργειων κάδων  απορριμμάτων σε όλο το δήμο Λευκάδας.  Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο προγραμματισμένο πλάνο ενεργειών για μια καθαρή Λευκάδα και θα ακολουθήσει  καθαρισμός και απολύμανση των υπόγειων κάδων.

Η καθαριότητα της πόλης μας και η προστασία της δημόσιας υγείας είναι για εμάς προτεραιότητα και σε αυτό στοχεύει αυτή η δράση. Παρακαλούμε θερμά, όπως συνδράμετε την όλη προσπάθεια, διατηρώντας τους κάδους καθαρούς.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί  για μια ΚΑΘΑΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *