Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής Λογιστικών-Φορ/κών Υπηρεσιών

Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής Λογιστικών Φορ/κών Υπηρεσιών

To Επιμελητήριο Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του ότι προκηρύχθηκε δράση που αφορά στην ενίσχυση Αυτοαπασχολούμενων Λογιστών – Φοροτεχνικών, καθώς και Νομικών Προσώπων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα σε ανάγκες ψηφιακού εκσυγχρονισμού τους, λόγω των διευρυμένων και διαρκών αναγκών χρήσης ψηφιακών εφαρμογών για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Ωφελούμενοι της Δράσης

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν καταχωριστεί στα οικεία Μητρώα που τηρούνται στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, ως εξής:

  • Αυτοαπασχολούμενοι λογιστές – φοροτεχνικοί κάτοχοι επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή – φοροτεχνικού κατά τάξεις και
  • Νομικά Πρόσωπα παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Επιδότηση

Σε κάθε ωφελούμενο (διακριτό ΑΦΜ) θα αποδίδεται μέγιστη συνολική επιχορήγηση για την αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής της επιχείρησής του ως εξής:

  • Επιχορήγηση έως 2.000 ευρώ 0 =< έσοδα χρήσης 2020 =< 20.000 ευρώ
  • Επιχορήγηση έως 1.500 ευρώ έσοδα χρήσης 2020 > 20.000 ευρώ

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής ΥποβολήςΤετάρτη 9/3/2022 και ώρα 12:00. Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Δευτέρα 18/4/22 και ώρα 15:00.

Ηλεκτρονική Υποβολή

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr  με την ένδειξη: «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2645021754 αρμόδια υπάλληλος Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Αγλαΐα Κυριάκου

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 08.00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. (κατόπιν ραντεβού)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *