Συγκέντρωση βοήθειας για την Ουκρανία

Συγκέντρωση βοήθειας για την Ουκρανία

Συγκέντρωση βοήθειας για την Ουκρανία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο Δήμος Λευκάδας και η ΔΕΠΟΚΑΛ εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται από τον πόλεμο, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να σταλούν στους κατοίκους της αδελφοποιημένης Οδησσού, καθώς και σε όποιον Ουκρανό πολίτη χρήζει βοήθειας.

Αρωγοί της προσπάθειάς μας αυτής είναι η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, η Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση , καθώς και το φιλανθρωπικό σωματείο ο «Φάρος».

Καλούμε όλους τους φορείς, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τα σωματεία και τους συμπολίτες μας με την συνδρομή τους να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους.

Τα είδη που θα συγκεντρώνονται καθημερινά από αύριο Παρασκευή  4.3.2022 έως και την Πέμπτη 10.3.2022 (εκτός 7/3) και ώρες 8πμ-13:30μμ στα κάτωθι σημεία :

  • Πνευματικό Κέντρο
  • Δημοτικό κατάστημα Ελλομένου
  • Δημοτικό κατάστημα Καρυάς
  • Δημοτικό κατάστημα Βασιλικής

θα μεταφερθούν στο γραφείο του Ερυθρού Σταυρού, (παράρτημα Αγρινίου),την Παρασκευή 11.3.2022, προκειμένου να σταλούν στην Οδησσό.

Προτεινόμενα προϊόντα:

Τρόφιμα μακράς διάρκειας: ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, παξιμάδια, βρεφικές κρέμες, βρεφικά γάλατα, γάλατα εβαπορέ, κονσέρβες, σάλτσα ντομάτας, λάδι, μέλι, ζάχαρη, τσάι.

 

Παραφαρμακευτικό υλικό: αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, αντιπυρετικά, αντιβηχικά, γάζες, επιθέματα, αναλγητικές αλοιφές, οινόπνευμα, φυσιολογικούς ορούς.

 

Λοιπό υλικό: υπνόσακοι, κουβέρτες, παπλώματα, σκούφοι, γάντια, κάλτσες.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *