Επίσκεψη της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της ΝΔ

Επίσκεψη της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της ΝΔ

Λευκάδα 19/02/2022

Επίσκεψη στη Λευκάδα της Γραμματέως Πίστη Κρυσταλλίδου και του Συντονιστή Βασίλη Παπαχρήστου της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας

 

Την Παρασκευή 18/2/2022 είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Λευκάδας την Γραμματέα Πίστη Κρυσταλλίδου και τον Συντονιστή Βασίλη Παπαχρήστο της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας.

 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης της πρωτοβουλίας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού για την δημιουργία ομάδων εθελοντών μελών της Νέας Δημοκρατίας. Η κ. Π. Κρυσταλλίδου και ο κ. Β. Παπαχρήστος, παρουσία του βουλευτή κ. Θ. Καββαδά, ενημέρωσαν τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας για τους στόχους της πρωτοβουλίας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού για την ανάπτυξη του εθελοντισμού.

 

Με αυτή την πρωτοβουλία η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού στοχεύει να δημιουργήσει ένα οργανωμένο δίκτυο εθελοντών, που θα αναπτύξει δράσεις στους τομείς: Περιβάλλον, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Πολιτική Προστασία, Βελτίωση Δημοσίων χώρων και  Προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συνεργασία με φορείς και οργανώσεις εθελοντικής προσφοράς και η σύμπραξη μαζί τους με γνώμονα τις αρχές, τις αξίες και τα ιδεώδη του εθελοντισμού. Με τον τρόπο αυτό, μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά θα επιτευχθούν καταλυτικές παρεμβάσεις με ουσιαστική συνεισφορά στην αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων.

 

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού και συνολικά η Νέα Δημοκρατία ως ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα αναγνωρίζουν την αξία του εθελοντισμού και τιμούν, υποστηρίζουν και προωθούν πρωτοβουλίες, πρόσωπα και φορείς που προσφέρουν στην κοινωνία. Συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην υλοποίηση δράσεων και στη χάραξη πολιτικών με στόχο τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών στο σήμερα και ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες και τη χώρα.

 

Η οργανωμένη δεξαμενή εθελοντών της Νέας Δημοκρατίας που θα δημιουργηθεί θα μπορέσει να συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση των εθελοντικών δράσεων στη Λευκάδα και τα άλλα νησιά του νομού μας.

 

από την Δ.Ε.Ε.Π Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *