Ισχυρότατη έκρηξη στη Συγγρού- έσπασαν τζάμια στα 100 μέτρα!

Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού έσπασαν τζάμια 100 μέτρα μακρυά!

Ένας σοβαρά τραυματίας- ωσάν βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 7, στην περιοχή κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, έπειτα από έκρηξη σε κτίριο.

Η έκρηξη έγινε σε κτίριο στην αρχή της λεωφόρου Συγγρού. Οι πληροφορίες για το ακριβές σημείο που έγινε η έκρηξη είναι συγκεχυμένες. Υπάρχουν πληροφορίες ότι η έκρηξη έγινε σε υπό ανακαίνιση γραφεία, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ένας 78χρονος άντρας, ο οποίος φέρει τραύματα σε πρόσωπο και χέρια. Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η αστυνομία έχει απομακρύνει τον κόσμο σε απόσταση 150 μέτρων καθώς υπάρχει υποψία για διαρροή αερίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο της έκρηξης έχει πάει η εταιρεία διαχείρισης φυσικού αερίου για να ελέγξει για πιθανή διαρροή. Στο σημείο βρίσκεται και το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και τα ΤΕΕΜ. Το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας απομακρύνεται. Το σενάριο που θα εξεταστεί πρώτο, μιας και υπάρχει ισχυρή ένδειξη ότι αυτή είναι η αιτία της έκρηξης, είναι αυτό της διαρροής αερίου και ακολούθως τα υπόλοιπα.

Βομβαρδισμένο τοπίο η αρχή της Συγγρού μετά την έκρηξη -Απίστευτες εικόνες
Η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη ξεκίνησε να εξαπλώνεται και στο υπόλοιπο κτίριο. Άμεσα στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, αλλά και η αστυνομία που έκλεισε και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου.

Το τοπίο πάντως, στην αρχή της Συγγρού, μετά την έκρηξη μοιάζει με βομβαρδισμένο: Οι ζημιές στο κτίριο που έγινε η έκρηξη είναι μεγάλες, τζάμια έχουν σπάσει τόσο στο ίδιο το κτίριο όσο και σε γειτονικά, ταμπέλες καταστημάτων διαλύθηκαν ενώ το ωστικό κύμα κατέστρεψε τις τζαμαρίες και τις προσόψεις καταστημάτων που βρίσκονται στο απέναντι ρεύμα της λεωφόρου Συγγρού.

 

Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/katastrofes-syggroy-meta-ekrixi-espasan-tzamaries”>Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: «Εσπασαν τζάμια 100 μέτρα μακριά» -Βομβαρδισμένο τοπίο η γειτονιά, απίστευτες εικόνες </a></p>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *