2.000 Ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό!

2.000 Ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό!

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που αποδέχτηκε η εταιρεία

Αποζημίωση 2.000 ευρώ θα δοθεί για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

 

Μέχρι και σήμερα το πρωί, εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι, κλείνοντας 24 ώρες στην Αττική Οδό. Άλλοι αναγκάστηκαν χθες να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους στο δρόμο αναζητώντας κάποιο πιο ασφαλές σημείο.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

 

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

 

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

Πηγή: lifo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *