Θέμα απόντων του Δημοτικού Συμβουλίου έθεσε ο Νίκος Γαζής

Θέμα απόντων του Δημοτικού Συμβουλίου έθεσε ο Νίκος Γαζής

Θέμα απόντων δημοτικών συμβούλων από συνεχόμενες συνεδριάσεις του Σώματος έθεσε στην χθεσινή συνεδρίαση  προς τον πρόεδρο κατά την διαδικασία των ερωτήσεων (προ Ημερησίας Διατάξεως) ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γαζής και ρώτησε αν θα εφαρμοστεί σχετικά ο κανονισμός ή αν αρχίσαμε τις εκπτώσεις πριν καν τις αρχίσουν τα μαγαζιά:

Είπε συγκεκριμένα ο σύμβουλος:  Διαπιστώνω πως κάποιοι συνάδελφοι λείπουν από τις συνεδριάσεις πάνω από τρεις συνεχόμενες φορές. Δεν εξετάζω για ποιο λόγο, αλλά θα ήθελα  να ρωτήσω αν άλλαξε κάτι στον κανονισμό, αν οι απουσίες τους καλύπτονται από κάποια καινούργια εγκύκλιο που δεν γνωρίζω, ή αν έχουμε αρχίσει τις εκπτώσεις στο δημοτικό συμβούλιο, πριν καν τις αρχίσουν τα μαγαζιά.

Στην απάντησή του ο πρόεδρος κ. Στυλιανός Ρόκκος ε’ιπε ότι  ο κύριος Γαζής έχει δίκιο στην τοποθέτησή του και πρόσθεσε πως αύριο το πρωί θα γίνει γραπτή σύσταση προς τους αδικαιολογήτως απόντες και επιπλέον θα τους αποσταλεί το άρθρο του κανονισμού που προβλέπει αυτά τα πράγματα, ενώ δεσμεύτηκε πως θα συγκαλέσει άμεσα και το νέο προεδρείο για να πάρει απόφαση επί του θέματος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *