Έργα 150.000 Ε για αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου

Έργα 150.000 Ε για αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Προκηρύχθηκε νέο έργο 150.000 ευρώ για την αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο

 

Στη σύναψη ετήσιας σύμβασης, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, μέσω ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με εργολάβο, ο οποίος θα επιθεωρεί τακτικά τα οδοστρώματα και τα ερείσματα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου και θα επεμβαίνει άμεσα όπου παρατηρούνται βλάβες, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας καθώς προκηρύχθηκε το έργο «Ετήσια Αποκατάσταση Οπών – Βλαβών Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας», με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ.

 

«Το οδικό μας δίκτυο είναι μία από τις σημαντικότερες υποδομές μας, καθώς εξυπηρετεί τη μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών. Με το συγκεκριμένο έργο το δίκτυο θα επιθεωρείται τακτικά, ώστε βλάβες και φθορές που εμφανίζονται λόγω παρόδου του χρόνου, λόγω χρήσης και λόγω καιρικών συνθηκών, να εντοπίζονται και να αποκαθίστανται γρήγορα, πριν εξελιχθούν σε σοβαρές καταστάσεις που θα απαιτούν πολλαπλάσια κονδύλια για αντιμετώπιση. Επίσης, θα εντοπίζονται άμεσα και οι όποιες αυθαίρετες τομές και επεμβάσεις γίνονται στο οδόστρωμα, και υποβαθμίζουν την ασφάλεια των δρόμων μας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω της ΣΑΕΠ 522 με Κ.Ε. 2018ΕΠ52200008, και υλοποιείται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων (ΔΤΕ) της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *