Συνάντηση του Δ.Σ. του Ορφέα με τον Δήμαρχο Λευκάδας

Συνάντηση του Δ.Σ. του Ορφέα με τον Δήμαρχο Λευκάδας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ» ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Εθιμοτυπική μεν, ουσιαστική δε η συνάντηση που πραγματοποίησαν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του «Ορφέα» Λευκάδας την Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 με τον Δήμαρχο του νησιού κο Χαράλαμπο Καλό.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Ομίλου κος Καραβίας, η Αντιπρόεδρος και Ταμίας κα Αθανίτη, η Γραμματέας κα Κτενά και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και ΜΜΕ κα Μεσσήνη οι οποίοι και παρουσίασαν στο Δήμαρχο Λευκάδας τα σχέδια του Ομίλου για τη νέα πολιτιστική χρονιά. Πολύ εποικοδομητική ήταν η συζήτηση αφού τα μέλη του συμβουλίου του «Ορφέα» έθεσαν στο Δήμαρχο τα καίρια ζητήματα που αφορούν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω έλλειψης υποδομών και γενικότερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία του νησιού λόγω της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας άκουσε με ενδιαφέρον και προσοχή τα όσα ανέφεραν και διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα σωματεία αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό τους ρόλο στην πολιτιστική ζωή του τόπου.

Ο κος Καλός γνωρίζοντας τα μείζονα ζητήματα που προκύπτουν λόγω έλλειψης υποδομών καθώς και το γεγονός ότι τα σωματεία παράγουν πολιτισμό υπό δύσκολες συνθήκες, ενημέρωσε τα μέλη του «Ορφέα» για την πορεία των έργων που αφορούν το «Θέατρο» Λευκάδας και το Δημοτικό Κινηματόγραφο «ΑΠΟΛΛΩΝ», έργα ζωτικής σημασίας για τον πολιτισμό μας, και διαβεβαίωσε ότι εξελίσσονται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα μπορεί να ανακοινώσει ο ίδιος τα καλά νέα γύρω από αυτά τα έργα πνοής για τη Λευκάδα.

Κλείνοντας ο κος Καλός αφού συνεχάρη το νέο ΔΣ για την εκλογή του, τόνισε άλλη μια φορά την ενεργή, πολυσχιδής και αδιαμφισβήτητη παρουσία του «Ορφέα» στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου. Ο «Ορφέας» αποτελεί εγγύηση για αξιόλογες δράσεις κάτι που απέδειξε και φέτος το καλοκαίρι παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία.

Το ΔΣ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *