Αντικατάσταση του παραιτηθέντος συντονιστή ΣΒΑΚ Κ. Γληγόρη

Αντικατάσταση του παραιτηθέντος συντονιστή ΣΒΑΚ Κ. Γληγόρη

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δίαυλος κ. Κωνσταντίνος Γληγόρης είχε υποβάλλει από τον Απρίλη του 2021 την παραίτησή του, λόγω της  γενικότερης απραξίας και  έλλειψης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση  του σχεδίου  από τον δήμο Λευκάδας, στα πλαίσια της χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο.

Με σημερινή του απόφαση λοιπόν, ο δήμαρχος Λευκάδας κ.  Χαράλαμπος Καλός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Γληγόρη Κων/νου από τη θέση του Συντονιστή της προαναφερόμενης ομάδας εργασίας και ορίζει τον κ. Αραβανή Ανδρέα του Κων/νου του κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, εξωτερικό συνεργάτη, ως Συντονιστή της ομάδας εργασίας με αρμοδιότητες που αφορούν στην προετοιμασία, στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στο Δήμο Λευκάδας, επίσης

Ορίζει τον κ. Καρβούνη Σπυρίδωνα, Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με αναπληρωτή του τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Δ.Τ.Λ, κ. Τσιρογιάννη Γεώργιο, ως μέλη της ομάδας εργασίας, αντί του Δημητρίου Γεωργουλόπουλου του Γεωργίου, Προϊσταμένου Τμήματος Πολεοδομίας της Δ/νσης Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, κλάδου ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *