Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σ. Σκιαδαρέσης συμμετείχε στις 26-28/11/2021 στη ΓΣ της ΚΕΕΕ. Έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας η ΓΣ πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών καθώς έδωσαν το παρών 57 από τα 59 επιμελητήρια της χώρας.

Στη ΓΣ παραβρέθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρας, οι υπουργοί Χ. Σταικούρας, Α. Γεωργιάδης, Γ. Τσακίρης, Κ. Πιερρακάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης. Για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΚΕΕΕ αναφορικά με το κύμα της ακρίβειας που πλήττει επιχειρήσεις και νοικοκυριά, όπως η μείωση του ΦΠΑ ΣΤΟ 6% για είδη πρώτης ανάγκης, η μη επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στην αύξηση της τιμής  της ενέργειας, κατάργηση ΕΦΚ στον καφέ, φοροελαφρύνσεις όπως η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος. Ακόμη επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι διαρθρωτικές  μεταρρυθμίσεις για ένα πιο φιλικό και προβλέψιμο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα Επιμελητήρια  θα συνεχίσουν να διατυπώνουν τεκμηριωμένες προτάσεις , ως θεσμικός σύμβουλος της πολιτείας και θα επιδιώκουν το διάλογο και τη συνεργασία με στόχο την εξεύρεση λύσεων. Τα Επιμελητήρια είναι εδώ και συνεχίζουν να εργάζονται, προκειμένου η επιχειρηματικότητα να μπορέσει να αντέξει και να ανθίσει, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε μία νέα εποχή.

Δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Λευκάδας

 

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Σ. Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *