Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου -Τα θέματα

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τα θέματα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Σύμφωνα με τις δ/ξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/18, με τις δ/ξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της από 11/3/2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α/11.03.20), όπως αντικαταστάθηκαν από τις δ/ξεις του άρθρου 67 του Ν. 4830/2021, την υπ΄ αριθ.  ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ. 69136/04.11.2021 (ΦΕΚ 5138/05.11.2021 τεύχος Β’) και την υπ΄ αριθ. 643/69472/24-9-21 εγκύκλ. του Υπουργείου Εσωτερικών, σας καλούμε την  Πέμπτη 25-11-2021 και ώρα 12:00  σε    ΜΕΙΚΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Οικονομικής Επιτροπής, με φυσική παρουσία στο Διοικητήριο (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μέσω εφαρμογής webex), για όσους αιρετούς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της φυσικής παρουσίας, ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στον χώρο της συνεδρίασης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

                Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, θα πρέπει, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 643/69472/24-9-21 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, να ενημερώσουν τον Πρόεδρο της Επιτροπής στο e-mail: dimotiko-symvoulio@lefkada.gov.gr μέχρι την Τετάρτη 24/11/21 και έως ώρα 12:00, εάν θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία ή μέσω τηλεδιάσκεψης στην συνεδρίαση.

 

 

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση Ο.Ε.  για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής  παραλαβής  του έργου: «Τσιμεντόστρωση δρόμων περιοχής Καλλιγονίου (όπισθεν lidl)»   προϋπολογισμού   9.997,77 Ευρώ.

Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 2ο: Απόφαση Ο.Ε.  για έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου:  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ, ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΥΑΣ» αναδόχου Σπυρίδωνος Γουρζή.

Εισηγητής: Σπυρίδων Λύγδας, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 3ο: Απόφαση Ο.Ε.  για έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Λευκάδας και Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων για την διαμόρφωση του γηπέδου της Κοινότητας Σύβρου Λευκάδας.

Εισηγητές: Χαράλαμπος Καλός, Δήμαρχος-Πρόεδρος Ο.Ε.

Ευτύχιος Ζουριδάκης, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ  4ο: Απόφαση Ο.Ε.  για τον καθορισμό τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2022.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ  5ο: Απόφαση Ο.Ε.  για τον καθορισμό τελών καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2022.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 6ο: Απόφαση Ο.Ε.  για τον καθορισμό τελών ύδρευσης-άρδευσης-αποχέτευσης  για το έτος 2022.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 7ο : Απόφαση Ο.Ε. για τη σύναψη και ανάθεση δημόσιας σύμβασης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016 (Α΄ 147) για την εκτέλεση συγκεκριμένων υπηρεσιών κλαδέματος υψηλών δέντρων.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 8ο : Απόφαση Ο.Ε. περί ορισμού επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών, για την προμήθεια εξοπλισμού και οχημάτων για τη μεταφορά – μεταφόρτωση των στερεών αποβλήτων στο Δήμο Μεγανησίου.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 9ο : Απόφαση Ο.Ε. περί ορισμού επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την προμήθεια ταρτάν και εξοπλισμού στίβου Σταδίου Λευκάδας.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 10ο : Απόφαση Ο.Ε. περί ορισμού επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής, για την προμήθεια εξοπλισμού και οχημάτων για τη μεταφορά – μεταφόρτωση των στερεών αποβλήτων στο Δήμο Μεγανησίου.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 11ο : Απόφαση Ο.Ε. περί ορισμού επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής, για την προμήθεια ταρτάν και εξοπλισμού στίβου Σταδίου Λευκάδας.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

 ΘΕΜΑ 12: Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης ανάθεσης της προμήθειας εξοπλισμού και οχημάτων για τη μεταφορά – μεταφόρτωση των στερεών αποβλήτων στο Δήμο Μεγανησίου συνολικού προϋπολογισμού 396.800,00 με Φ.Π.Α 24% με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέση ποιότητας – τιμής με ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, έγκριση τεχνικών τεχνικές προδιαγραφών και καθορισμού των όρων του διαγωνισμού.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 13ο : Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης  ανάθεσης της  προμήθειας ταρτάν και εξοπλισμού στίβου Σταδίου Λευκάδας συνολικού προϋπολογισμού 378.820,00 ευρώ με Φ.Π.Α. 24% με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής με ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό, έγκριση  τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμού όρων του διαγωνισμού.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 14ο : Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης πρακτικών επιτροπής διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 24 ΜΗΝΩΝ συνολικού προϋπολογισμού 191.991,52 €.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 15ο : Απόφαση Ο.Ε. περί έγκρισης πρακτικού επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής για παράταση του συμβατικού του χρόνου παράδοσης ανοικτού ανατρεπόμενου φορτηγού με γερανό και αρπάγη.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ  16ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση μετακίνησης αιρετών εκτός έδρας για εκτέλεση υπηρεσίας.

Εισηγητής: Αναστάσιος Γαζής, Αντιδήμαρχος

 

ΘΕΜΑ 17 ο: Απόφαση Ο.Ε. για έγκριση κίνησης εκτός ορίων Νομού, υπηρεσιακών  οχημάτων Δήμου Λευκάδας.

Εισηγητής: Νικόλαος Βικέντιος, Αντιδήμαρχος

 

                                                                                                                                                                Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.

                             

                   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΟΣ

                                ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                    

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *