Υπογραφή σύμβασης 1.060.000 ε για αναβάθμιση οδικού δικτύου

Υπογραφή σύμβασης 1.060.000 ε για αναβάθμιση οδικού δικτύου

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Νέο έργο προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου – Υπογράφηκε η Σύμβαση

 

Καινούργιους ασφαλτοτάπητες, έργα απορροής  ομβρίων υδάτων, τεχνικά έργα αντιστήριξης πρανών, επισκευές βλαβών και  τοποθέτησης στηθαίων περιλαμβάνει το νέο έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό δίκτυο, προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ, που ξεκινά η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας. Τη σχετική Σύμβαση υπέγραψε την Τετάρτη 10/11/2021 η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

 

«Είμαστε ικανοποιημένοι, διότι ακόμη ένα σημαντικό έργο αποκατάστασης και βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου είναι προ των πυλών της εκτέλεσης. Περιλαμβάνει παρεμβάσεις σ’ ένα μεγάλο εύρος δρόμων του Επαρχιακού Δικτύου σε ολόκληρο το νησί. Με καλό προγραμματισμό, συστηματική προσπάθεια και συνεχή δουλειά, συντηρούμε και αναβαθμίζουμε διαρκώς το οδικό μας δίκτυο, ώστε να ικανοποιεί με ασφάλεια τις καθημερινές μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Το έργο «Αποκατάσταση Ασφαλτοταπήτων Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας», με προϋπολογισμό 1.060.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω της ΣΑΕΠ 522 με Κ.Ε. 2018ΕΠ52200008, και υλοποιείται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με Ανάδοχο την «ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *