Γενική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση Εγραζομένων Σωματείου

Γενική Εκλογο απολογιστική Συνέλευση Εγραζομένων Σωματείου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466, email: som.xen.ep.lefk@gmail.com
6940883833            ergatlef@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι-ισσες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας (Γ. Μεσσήνη 7, πίσω από την παλιά ΔΕΗ), την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου του 2021 και ώρα 19:00, με θέμα:

  1. Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου – σχεδιασμός για το επόμενο διάστημα.
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες του Σωματείου

Σε περίπτωση αναβολής της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης λόγω έλλειψης απαρτίας, με βάση το Καταστατικό του Σωματείου μας, η ημερομηνία της εξ αναβολής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης είναι η Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα. Αν και τότε δεν υπάρξει απαρτία, τότε η επόμενη εξ αναβολής Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, οριστικά, στις 19 Νοεμβρίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Συνάδελφοι- ισσες,

Την στιγμή που η κυβέρνηση και η μεγαλοεργοδοσία χτυπούν χωρίς προηγούμενο εργασιακά δικαιώματα που απέκτησε η εργατική τάξη με αγώνες και θυσίες δεκαετιών, αποτελεί απάντηση από τους εργαζόμενους η μαζική συμμετοχή στην οργανωμένη πάλη. Το Σωματείο μας, μπροστά στους αγώνες για τις ανάγκες των εργαζομένων, απευθύνει πλατύ κάλεσμα για συμμετοχή στην Εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση σε όλα τα μέλη μας. Επίσης απευθύνουμε κάλεσμα σε εργαζομένους οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμα το βήμα να γραφτούν στο Σωματείο να το κάνουν και να ενισχύσουν τη συλλογική σκέψη, τη συζήτηση για το σχεδιασμό της δράσης μας το επόμενο διάστημα.

Καλούμε σε συμμετοχή στην απεργία στις 9 Νοεμβρίου και  στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 10 Νοεμβρίου στα Γιάννενα, με αναχώρηση στις 15:30 μμ από το Πάρκο Παραλίας στη Λευκάδα. Κλιμακώνουμε τη δράση μας μέσα από την αποτίμηση της δουλειάς μας και τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Συζητάμε μαζικά, οργανώνουμε την πάλη μας, κανένας εργαζόμενος μόνος του, όλοι στο Σωματείο κόντρα σε κυβέρνηση και κεφάλαιο.

 

                                                                             Για το ΔΣ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

       ΚΟΝΤΟΠΡΙΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ                                              ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΑΚΡΙΒΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *