Κατεβαίνει σαν υποψήφιος πρόεδρος και ο Γιώργος Παπανδρέου!

Κατεβαίνει σαν υποψήφιος πρόεδρος και ο Γιώργος Παπανδρέου!

Με σημερινό μήνυμά του στην προσωπική του ιστοσελίδα 0 Γιώργος Παπανδρέου γνωστοποιεί πως κατεβαίνει για πρόεδρος στο Κίνημα Αλλαγής και ζητά από τους πολιτικούς φίλους του να τον στηρίξουν υπογράφοντας την συγκεκριμένη φόρμα που επισυνάπτει!

Δείτε την ανάρτησή-ανακοίνωσή του:

***

Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.

Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εκτυπώσετε τη δήλωση, να τη συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στo ακόλουθο email g.papandreou.sup@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *