Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Πλημμύρισαν δρόμοι στην Αθήνα

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Πλημμύρισαν δρόμοι στην Αθήνα

Χιόνια στην Φλώρινα, ποτάμια οι δρόμοι στην Καλαμάτα!

***

Έρχεται επιδείνωση από τις επόμενες ώρες, ακόμα και χαλαζόπτωση στην Αττική – Πλημμύρισαν οι γραμμές στο Θησείο – Διακόπηκε το δρομολόγιο Ταύρος – Ομόνοια στον ηλεκτρικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάλλος», με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στην Αττική από το μεσημέρι σήμερα έως το μεσημέρι της Παρασκευής 15/10, ενώ υπάρχει και πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Η κακοκαιρία Μπάλλος, η οποία δείχνει τα «δόντια» της από αργά το βράδυ της Τετάρτης, σε πολλές περιοχές της χώρας, ξεκίνησε να «χτυπά» και την Αττική το πρωί της Πέμπτης. Από την έντονη βροχόπτωση προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.

Διακοπή κυκλοφορίας και στις οδούς Σκυλίτση και Τζαβέλα στο ύψος της παλαιάς παραλιακής, στο ρεύμα προς Πειραιά. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση λόγω της συσσώρευσης υδάτων σταμάτησε η κυκλοφορία στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού. Παρόμοια εικόνα και στην Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.
Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε Παγκράτι, Κεραμεικό και Καλλιθέα.

Πλημμύρισε η Πανόρμου από την βροχή
«Θάλασσα» έγινε η άσφαλτος στην Πανόρμου όπου από την βροχή το ρεύμα προς την οδό Αλεξάνδρας πλημμύρισε με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες ενώ οι πεζοί να ταλαιπωρούνται προκειμένου να μην βραχούν.

Πλημμύρισαν οι γραμμές στο Θησείο – Διακόπηκε το δρομολόγιο Ταύρος – Ομόνοια στον ηλεκτρικό

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στα μέσα σταθερής τροχιάς. Ήδη, διακόπηκαν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού στο τμήμα Ταύρος-Ομονοια , ενώ πλημμύρισαν οι γραμμές στο Θησείο. Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στον σταθμό για άντληση των υδάτων κ.λ.π.

Προβλήματα υπάρχουν και στο τραμ.

<Φωτο αρχείου>
Πηγή:www.protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *