8 Δημοτικοί Σύμβουλοι θα απέχουν απ΄το Δ.Σ. λόγω τηλεδιάσκεψης

8 Δημοτικοί Σύμβουλοι θα απέχουν απ΄το Δ.Σ. λόγω τηλεδιάσκεψης

Την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εφόσον αυτή γίνει με τηλεδιάσκεψη, κοινοποίησαν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο του Σώματος 8 Δημοτικοί Σύμβουλοι παρατάξεων της αντιπολίτευσης, (το 24,24% του συνόλου). Δείτε την:

***

     Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

     κ. Στέλιο Ρόκκο

 

κ. Πρόεδρε,

 

Η πρόσκληση που εστάλη προς τους δημοτικούς συμβούλους τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, δείχνει ότι η πρόθεση σας είναι να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Λευκάδας με τηλεδιάσκεψη, όπως αυτή της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου.

Θεωρούμε ότι πλέον αυτός ο τρόπος πραγματοποίησης των συνεδριάσεων του Δημοτικού μας Συμβουλίου δεν τιμά ούτε τους συμμετέχοντες, ούτε και τους συμπολίτες μας που παρακολουθούν τις διαδικασίες.

Και αυτό διότι, την ίδια ώρα που πλήθος κοινωνικών δραστηριοτήτων «έχουν ανοίξει», ακόμα και οι παρελάσεις σχεδιάζεται να γίνουν με τα προ-Covid δεδομένα, δεν γίνεται να είναι ακόμα σε «καραντίνα» οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι δυνατότητες υπάρχουν. Η αίθουσα συνεδριάσεων επαρκεί για το πλήθος των δημοτικών συμβούλων, η τεχνική δυνατότητα επίσης, όπως αποδείχτηκε με την επιτυχημένη εφαρμογή στην πρόσφατη εκδήλωση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας.

Με αυτά τα δεδομένα, και έχοντας υπόψη την εγκύκλιο που σας καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο για την επιλογή του τρόπου συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προχωρήσετε στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου είτε δια ζώσης, είτε με μικτό τρόπο όπως προβλέπεται από την εγκύκλιο (οι έχοντες πιστοποιητικό εμβολιασμού να είναι στην αίθουσα συνεδριάσεων, και αυτοί που δεν έχουν, με τηλεδιάσκεψη).

Εφόσον η συνεδρίαση της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου πρόκειται να γίνει με τηλεδιάσκεψη, σας δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

 

                            Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

Δρακονταειδής Κωνσταντίνος «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Γληγόρης Χρήστος «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Περδικάρης Αθανάσιος «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Σέρβος Κωνσταντίνος «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Χαλικιάς Ευάγγελος «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Βερροιώτης Ευάγγελος «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Βεροιώτης Αλέξανδρος «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Ζαβιτσάνος Πέτρος «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *