Δελτίο Τύπου της ΠΕ Λευκάδας για τις ασφαλτοστρώσεις

Δελτίο Τύπου της ΠΕ Λευκάδας για τις ασφαλτοστρώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Στοχεύουμε σε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο» – Ασφαλτοστρώσεις σε Άγιο Πέτρο – Νικολή – Μανάσι – Χορτάτα – Καλαμίτσι

 

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Άγιο Πέτρο Λευκάδας επισκέφθηκε χθες (6/10/2021) ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, για να παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών στον επαρχιακό δρόμο Άγιος Πέτρος – Νικολή – Μανάσι – Χορτάτα – Καλαμίτσι.

Δελτίο Τύπου της ΠΕ Λευκάδας για τις ασφαλτοστρώσεις

«Με τις νέες ασφαλτοστρώσεις, αρχής γενομένης από τον Άγιο Πέτρο της Λευκάδας, θέλουμε ν’ αντιμετωπίσουμε τα ταλαιπωρημένα τμήματα του δικτύου μας, που χρήζουν αποκατάστασης και επί σειρά ετών παρέμεναν ασυντήρητα. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό με τέτοιες παρεμβάσεις και στοχεύουμε σε ένα ασφαλές επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

Θ’ ακολουθήσουν κι άλλα ουσιαστικά έργα οδικής ασφάλειας από την Π.Ε. Λευκάδας, που θα βελτιώσουν και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, και θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν σε σχέση με άλλους προορισμούς» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Οι εργασίες εκτελούνται παράλληλα της κυκλοφορίας, και για αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων.

 

Το έργο «Αποκατάσταση – Αντιστήριξη Επαρχιακού Δρόμου από Οικισμός Καλαμιτσίου – Χορτάτων – Μανάσι – Νικολή έως Άγ. Πέτρο», με προϋπολογισμό 650.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω της ΣΑΕΠ 022 με Κ.Ε. 2015ΕΠ02200006, και υλοποιείται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με Ανάδοχο την «ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *